Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få tovværk, wire og pigtråd i høj kvalitet

Er du på udkig efter stærkt og holdbart tovværk? Så har du klikket dig ind på den helt rigtige side.

Hos Biltema forhandler vi en lang række kvalitetsprodukter til både indeliv og udeliv. Her på siden har vi samlet vores velvalgte sortiment af tovværk. Det kan du bruge i forbindelse med installationen af forskellige typer hegn for at styrke hegnets formål med en række praktiske og helt særlige egenskaber.

Hvilken type hegn er du interesseret i? Og hvilket formål har du i sinde, det skal opfylde?

Gå på opdagelse i udvalget af kvalitetsprodukter her på siden, og klik de varianter hjem, som kan give dig et funktionelt hegn lige efter dit behov.

Et robust hegn, som ingen kan komme over

Søger du effektive materialer, som sikrer dig mod ubudne gæster eller nysgerrige fingre? Selvom hegnet er lavt, kan du sagtens sørge for, at det ikke er til at springe over. Så kan ingen hoppe over, hvor gærdet er lavest.

Du behøver ikke bygge tårnhøje hegn rundt om det område, du ønsker at værne om, bare for at kunne holde folk ude. Du kan uden problemer få dit hegn til at virke afskrækkende med eksempelvis pigtråd for oven.

På den måde kan du signalere, at det, du har indhegnet, skal behandles med respekt. At opsætte pigtråde om sit hegn er nemlig et klart signal i sig selv om, at du ikke ønsker indtrængen eller færden på det givne areal, samtidig med at hegnet ikke er lige så indbydende at skulle springe over.

Hvis ikke synet af pigtråden i sig selv skræmmer uvelkomne gæster væk, vil vedkommende hurtigt komme i problemer, hvis de alligevel vover sig ud i karambolage med hegnet. På den måde opnår du maksimal beskyttelse af det indhegnede areal.

Praktiske tovværk i forskellige formater og længder

Et langt tovværk kan være gavnligt i én situation, mens det kan virke uoverskueligt og give ekstra forhindringer i en anden. Når du bestiller, er det derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser om formålet og den funktion, som det skal opfylde.

Hos Biltema har vi taget højde for, at langt de fleste af vores kunders formål og projekter ikke er ens. Derfor forhandler vi mange forskellige typer og formater, så du kan finde præcis den variant, der understøtter dit behov.

Blandt vores sortiment kan du blandt andet finde stærke stålwires i forskellige længder. Vælg den type, som matcher dit formål, og herefter kan du vælge din udvalgte variant i forskellige længder, kapaciteter og diametre.

På den måde kan du sammensætte egenskaberne lige ud fra dit behov, så det lever op til dine forventninger og krav.

Skal det eksempelvis kunne modstå stor vægt, tilbyder vi varianter med en brudgrænse, der kan klare over et ton. Omvendt tilbyder vi også mere beskedne udgaver, der passer til mindre krævende formål.

Vi vil være din foretrukne forhandler af praktisk udstyr

Hos Biltema går vi all ind på alle vores kunder. Det betyder, at vi forhandler kvalitetsprodukter til en pris, hvor alle pengepunge kan være med. Høj kvalitet skal ikke være forbeholdt en lille del, men være for alle vores kunder.

Den selvsamme høje kvalitet og de lave priser er også gældende for vores udvalg her. Kig dig omkring i det brede udvalg her på siden, og klik dit nye tovværk hjem allerede i dag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.