Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vælg en sidemarkise her

Har du en åben have, hvor du ønsker ekstra afskærmning? Eller søger du en effektiv og solid måde at tilføre din terrasse ekstra læ uden at skulle opstille en væg eller et hegn?

Hos Biltema har vi lige, hvad du søger. Vi forhandler en lang række kvalitetsprodukter til både indendørs og udendørs brug, som alle tjener et praktisk formål til dit hjem, sommerhus eller et helt tredje sted.

Særligt hvad angår vores produktkategorier til udelivet, tilbyder vi massevis af praktiske og holdbare løsninger, herunder en slidstærk sidemarkise til dit udeareal.

Tag et kig her på siden, og bestil en i topkvalitet fra Biltema.

En flytbar og fleksibel væg

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en markise frem for en anden afskærmer?

En sidemarkise er en oplagt mulighed til dig, som ønsker at nyde godt af de fordelagtige egenskaber ved et hegn eller en anden form for afskærmning. Men markisen adskiller sig fra et hegn ved sit fleksible og flytbare design.

Det kan være en stor beslutning og ikke mindst en kostbar affære at skulle etablere et hegn rundt om terrassen eller et andet spot i din have. Udover det økonomiske spørgsmål skal du tage stilling til, om du ønsker afskærmning via et hegn, fordi etableringen kan være omfattende og kræve professionel assistance.

Med en sidemarkise kan du stadig nyde godt af fordelene ved et hegn, men til en langt billigere pris. Samtidig har du også mulighed for at ombestemme dig, fordi den ikke er lige så bindende at sætte op som et traditionelt hegn.

Slå ned eller op på ingen tid

Skulle du ombestemme dig, kan du nemt afmontere markisen og igen få et åbent areal. Er du utilfreds med dens placering, har du også rig mulighed for at rykke den rundt efter behov, da monteringen er nem og brugervenlig.

Det eneste, du skal gøre, er at rulle den ud af kassetten på væggen og fæstne den til en stolpe eller mellem to vægge. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at sætte en væg op - eller slå den ned igen. Du får altså stor frihed med en slidstærk dug frem for et traditionelt hegn.

Vink farvel til nysgerrige blikke, vind og skarp sol med en sidemarkise

En markise er den perfekte afskærmer for alle de ting, som kan sætte en stopper for en hyggelig stund på terrassen.

Har du brug for kølende skygge på en varm sommerdag, sørger den for at skabe lige de betingelser, du søger. Dugen er UV-stabil, hvilket betyder, at du trygt og roligt kan nyde en stund i skyggen og være helt beskyttet.

Bor du i et område, hvor naboerne kun er et stenkast væk, kan den også give ekstra privatliv på dit udeareal. Så kan du solbade eller nyde et måltid i fred uden at være generet af nysgerrige blikke.

Er du glad for at være udendørs, selvom vejret er ustabilt, skærmer en den også for lettere vind. Den tager den værste vind på terrassen, så kun den lette brise er tilbage. Søger du samtidig en vandafvisende variant, kan du også finde den her på siden.

Bestil din sidemarkise allerede i dag, og udvid hjemmets behagelige og intime rammer til terrassen eller et andet spot i dit udeareal.