Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Få et dejligt indeklima med en vinduesmarkise

Bor du et sted, hvor sollyset rammer meget skarpt ind i din bolig? Eller er du lysfølsom og har behov for dæmpet lysindfald? Så er du havnet på den helt rigtige side.

Hos Biltema forhandler vi vinduesmarkiser, som giver et behageligt indendørs klima. At have det rette lysindfald i et rum kan være altafgørende for din trivsel og hele rummets funktion.

Særligt hvis lyset er for skarpt, kan det have stor betydning for din koncentrationsevne. Hvis lyset står direkte ind, eller du bor foran en bygning, hvor lyset reflekteres, kan lyset være ubehageligt for øjnene.

Vil du have et afstemt og behageligt lysindfald i din bolig?

Det skal du ikke lede længe efter. Tag et kig her på siden, og bestil din nye markise til hjemmet allerede i dag.

Lad ikke skarpt lys lægge en dæmper på rummets funktion

Et skarpt lys kan være skyld i, at du ikke kan udnytte det enkelte rums fulde funktion. Det kan for eksempel betyde, at du ikke kan få fuldt udbytte af dit kontor, hvis du ikke kan se klart på computerskærmen.

Samme scenarie gælder for din stue eller et andet rum, hvor du har et fjernsyn placeret. Falder lyset skarpt ind, kan det tilsløre skærmen og gøre billedet mat og i dårlig kvalitet. Det kan også ofte betyde, at du bliver nødt til at knibe øjnene sammen for bedre at kunne se – og det er langt fra optimalt og holdbart på den lange bane.

Med en markise til dit vindue kan du løse problemet. Den sørger effektivt for at reflektere det værste sollys, så kun det behagelige og rare lys trænger ind gennem vinduet.

Bor du et åbent sted, hvor det store lysindfald er et særtegn ved dit hjem, vinker du ikke farvel til det med en vinduesmarkise. Du sørger blot for, at det store lysindfald bliver endnu mere rart og skønt med den helt rette styrke.

Styr vinduesmarkisen indefra eller udefra

Hos Biltema tilbyder vi udelukkende produkter med en lang række praktiske og brugervenlige funktioner. Det gælder naturligvis også for vores markiser til vinduer, som har et lækkert og indbydende design.

Med det smarte trykbånd har du mulighed for at styre markisen enten indefra eller udefra. På den måde kan du justere den præcis efter dit behov. Med den smarte mekanisme kan du også invitere lyset helt ind igen, hvis du ønsker.

Modstandsdygtig overfor vand og UV-stråler

For os er det vigtigt, at vi kan stå inde for kvaliteten af alle vores produkter – store som små. Derfor kan du udelukkende finde markiser af højeste kvalitet her på siden.

Det betyder, at du kan finde en variant, som både er vandafvisende og produceret i en UV- og farvebestandig dug. På den måde kan markisen sagtens stå imod vind og vejr.

Samtidig sørger det stærke materiale for, at du er beskyttet mod solens skarpe stråler, når du opholder dig tæt ved vinduet, eller når du sidder udendørs under selve markisen.

Find en kvalitetsmarkise til din vinduestype

Har du behov for en markise til et stort eller lille vindue? Hos Biltema forhandler vi varianter, der passer til små og mellemstore vinduer.

Vi har samlet modeller i forskellige mål, så du kan finde præcis den udgave, der passer til dit vindue. Vi gør det både nemt og billigt for dig at vælge en vinduesmarkise og garanterer, at kvaliteten er i orden.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.