Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Havenet

Hos Biltema finder du et godt sortiment af havenet til fordelagtige priser. Her finder du alt, der skal til for at beskytte din have og hus mod forskellige typer dyr. Vi har alt fra myggenet til bærnet, så dit hus kan blive fri for de lede blodsugere og at du kan have dine lækre jordbær i fred for solsortene. Hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller har brug for vejledning til at finde det rigtige havenet, så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Hvordan opsætter jeg mit myggenet?

Om sommeren er det rart at kunne lufte ud i huset, men ligeså snart en dør eller et vindue åbnes flyver der ubudne gæster ind. Med et myggenet kan du nyde den friske luft uden at bekymre dig om blodsuger og irriterende fluer indendøre. Desværre er det ikke alle typer vinduesrammer hvor du kan monterer et myggenet. Hvis dette er tilfældet anbefaler vi at du monterer myggenettet i åbningen af et eksisterende vinduesramme, eller i terrassedøren. Du kan nemt lave rammen til myggenettet af træ eller aluminium efter målene på dimensionerne af vinduet. Sæt gerne 10 mm. ekstra på til monteringen af rammen. Når rammen er samlet  kan du spænde og fastgøre nettet med søm eller en elektrisk hæftepistol. 

Hvordan undgår jeg mine afgrøder og bær bliver spist af dyr?

Du deler din have med naturen, derfor får du besøg af fugle og andre dyr, de er søde lige indtil de begynder at spise af dine afgrøder og bær. Derfor er det en god ide at købe et bærnet for at have dine lækre bær og grøntsager for dig selv. Med et bærnet får dine afgrøder og planter stadig luft, så der ikke går svamp i dem og de beskyttes mod at blive spist af havens dyr.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.