Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Flotte og stærke bedkanter

Vi forhandler en lang række kvalitetsprodukter til inde- og udelivet. Særligt i vores produktkategorier til udendørs brug tilbyder vi massevis af praktiske løsninger, som både scorer højt på funktionalitet og æstetik.

Bedkanter er ingen undtagelse. Og her på siden har vi samlet et stort udvalg af smarte produkter til at skabe det perfekte bed.

Kanterne tjener flere formål i din have. De bidrager med en række praktiske funktioner, idet de holder dit bed sammen og styrker konstruktionen af bedet. Derudover kan de også få dit bed til at se pænere ud, fordi de rammer bedet ind og skaber en flot overgang mellem bed og omgivelser.

Gå på opdagelse i det spændende sortiment af bedkanter her på siden. Få din favoritvariant hjem allerede i dag, så du kan skabe et flot bed.

Luk bevoksning inde – og luk uønsket bevoksning ude

Bedkanter sørger for at holde bedet på plads og i pæn stand. Det gælder både i forhold til den bevoksning, som kanten omkranser, men også hvad angår den bevoksning, som måtte vokse omkring selve bedet.

I den forstand opfylder en kant i dit bed flere formål. Den sørger for, at bevoksningen inden for selve rammen ikke spreder sig til omgivelserne, samtidig med at omgivelserne ikke spreder sig ind over bedet.

Har du eksempelvis dyrket en helt særlig plante eller blomst i bedet, som du ikke ønsker skal sprede sig eller blive inficeret med ukrudt fra omgivelserne, kan du opsætte en bedkant. Den er med til at forenkle vedligeholdelsen af bedet og forhindre spredning af bevoksning.

Skab en tydelig ramme om din havedekoration

Et flot bed er til for at blive set og anerkendt. Ligesom et billede i dit hjem, er et bed en dekorativ tilføjelse til din have. Derfor fortjener det også en ramme omkring, så det bliver defineret tydeligt.

At etablere en kant om bedet er især oplagt, hvis bedet er omkranset af et andet materiale. Har du eksempelvis etableret et flot grusbed på din græsplæne? Eller lavet et fint og naturtro bed med barkflis?

Markér kontrasten mellem bedet og omgivelserne med en flot kant. Det skaber et flot helhedsindtryk, at afgrænsningen er markeret tydeligt.

Kanten sikrer samtidig også, at bedet ikke ødelægges og flyder ud i græsset. Det kan også gøre turen med græsslåmaskinen besværlig, da den ikke har godt af hverken grus eller barkflis.

Med en bedkant kan du derfor holde bedet inden for rammerne, så du stadig kan slå græs i ro og mag.

Find en bedkant lige efter din smag

Har du særlige præferencer? Foretrækker du eksempelvis et materiale frem for et andet?

Her kan du finde bedkanter i mange forskellige materialer. Du kan eksempelvis finde varianter i metal, som kommer i et fleksibelt og brugervenligt design. Delene kan hægtes sammen til den ønskede længde og også placeres lige efter formen på dit bed, fordi designet er let bøjeligt.

Foretrækker du en bedkant, der er mere naturtro, kan du også finde en variant i træ. Det skaber et flot udtryk i din have og markerer overgangen mellem bedet og omgivelserne på en naturlig måde.

Er du på udkig efter et bedhegn, kan du også finde det i vores udvalg her på siden. Det sørger for at holde på bevoksningen, men tillader stadig små planter at gro frem mellem hegnets grænse.

Et flot bed fortjener en tydelig markering. Find en variant i høj kvalitet her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.