Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Køb bindetråd til en flot have

Søger du en blid og skånsom bindetråd, som kan holde dine planter på plads? Eller har du en høj plante, der kræver ekstra støtte og skal fæstnes til en genstand?

Hos Biltema har vi et stort udvalg af kvalitetsprodukter til haven og plantning.

Når du skal binde dine planter op, er det vigtigt at vælge en tråd, som er skabt til formålet. Vælger du en vilkårlig tråd, der ikke er tiltænkt planter, kan den slide unødigt på dine grønne venner og forårsage skade.

Her på siden har vi samlet et stort sortiment af kvalitetstråde, som både er stærke i brug og skånsomme over for planterne. Blandt udvalget kan du også finde andet relevant udstyr, når du skal binde dine planter op.

Udforsk det brede udvalg her på siden, og klik den variant hjem, som passer til din plantes behov.

Støt dine planter med en bindetråd

I nogle tilfælde har planter brug for lidt ekstra hjælp, når de vokser. Nogle planter har en svag og spinkel form, som gør det problematisk at vokse sig store og fyldige uden lidt ekstra støtte og opbakning.

Med en bindetråd kan du fæstne planten til eksempelvis en væg, et hegn eller støttepinde, så den kan læne sig op ad noget. På den måde får den de bedste betingelser til at vokse sig flot og nydelig, så den ikke falder sammen undervejs i processen.

Hold plantens humør oppe med en bindesnor

Efterhånden som en plante vokser, bliver den også tungere. Nogle planter kan ikke holde sig selv oppe, som de vokser – særligt dem, der bærer på frugter eller andre tunge knopper.

Du kan derfor med fordel give dem ekstra støtte ved at binde dem fast til noget. Det kan ikke gøres uden en snor. Vikler du eksempelvis bare planten ind i et hegn, kan den vriste sig fri, efterhånden som den vokser – eller den kan få viklet sig ud med hjælp fra vind og vejr.

Når det kommer til vind og vejr, kan en bindetråd også være gavnlig. Den sikrer nemlig, at planten ikke bliver blæst omkuld eller væltet ved et kraftigt regnskyl. En stærk tråd er derfor også en måde at sikre sine planter mod vind og vejr.

Beskyt dine planter mod de værste fjender

Selvom sol og regn er altafgørende for dine planters velbefindende, kan begge elementer også være med til at gøre dine planters liv udfordrende.

Skift i temperaturer og nedbør forvirrer dine planter og kan påvirke dem negativt. Hos Biltema forhandler vi også smart beskyttelse til dine planter, så de er modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Det indebærer isolering og beskyttelse af dine planter mod kulde og blæst, så de kan leve længere. Denne form for afskærmning virker også effektivt mod stærk forårssol og mindsker risikoen for udtørring, fordi planten får den skygge, den har behov for.

Skånsomt udstyr forlænger dine planters liv

Ud over effektiv bindetråd kan du også finde andre praktiske produkter her på siden, som kan være med til at forlænge dine planters levetid.

En planteklemme kan eksempelvis give ekstra støtte til selve plantestilken. Så kan planten vokse i ro og mag uden at bukke under fra sin egen vægt. Planteklemmer er især velegnet til eksempelvis tomatplanter og slyngplanter, der har behov for ekstra støtte, som de vokser sig store.

Giv dine planter de bedste betingelser for at gro sig sunde og store. Køb en stærk og skånsom bindetråd hos Biltema.