Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Klar, parat, havedyrkning

Er tiden inde til at komme i gang med havedyrkning? Eller er du godt i gang allerede, men står og mangler en helt særlig del til dyrkning af haven? Du skal måske bygge et højbed? Så overvej vores højbedsrammer, også kaldet plantekasser til projektet. Vi rammer plet med prisen.

Hos Biltema forhandler vi en lang række kvalitetsprodukter til haven, som både scorer højt på de praktiske funktioner og det æstetiske udtryk.

I haven såvel som alle andre steder i hjemmet er det vigtigt, at tingene både har et funktionelt og brugervenligt design og samtidig også ser godt ud. Det er lige, hvad vores produkter står for hos Biltema.

Sæt gang i dyrkning af haven med produkter fra Biltema. Her på siden har vi samlet et stort udvalg til små priser, så alle kan være med. Klik dine favoritter hjem allerede i dag, og se frem til jord under neglene inden længe.

Planlæg det helt store haveprojekt eller en enkelt plantekasse eller højbedsramme

Vil du have gang i det helt store haveprojekt med væksthus og ny urtehave? Eller drømmer du om en enkelt ny plantekasse til forskellige lækkerier, krydderurter eller blomster? Eller bygge et højbed med vores højbedsrammer.

Find produkter til den helt store renovering af haven eller til det lille dagsprojekt her på siden. Vores sortiment af produkter til udelivet favner bredt og dækker ethvert behov for fornyelse af haven, altanen eller terrassen.

Alt til havedyrkning af stort og småt planteværk

Har du en stor have, hvor du vil give den gas med frodige grønne planter? Eller har du et mindre udeareal som eksempelvis en altan, hvor du stadig drømmer om at invitere det vilde planteliv ind?

Blandt vores sortiment her på siden kan du finde produkter, som kan hjælpe dig med at sætte gang i dyrkningen – uanset om den foregår i store eller mere beskedne omgivelser.

Du kan eksempelvis finde fine blomsterkasser og altankasser, som du kan opsætte på din altan eller terrasse. Farverige blomster kan shine selv den mindste altan op og byde naturen og det vilde liv ind i det urbane byliv.

Er du velsignet med en stor og rummelig have, hvor du kan udfolde dine grønne fingre til fulde, har vi også alt til at udnytte hver kvadratmeter i din have.

Blandt vores udvalg kan du finde store og rummelige plantekasser, så du kan etablere dit drømmebed med enten blomster, smagfulde krydderurter eller noget helt tredje.

Skab de rette temperaturer og miljøer for dine planter

Ønsker du at dyrke særlige planter, som kræver bestemte tempererede forhold, forhandler vi også diverse udgaver af drivhuse og væksthuse. Nogle planter er mere følsomme over for vind og vejr end andre, hvilket kan være en udfordring, når du vil opdyrke planter i det danske klima.

Et væksthus eller drivhus kan være med til at give dine planter de helt rette forudsætninger for at vokse sig store. De afskærmer for vind og vejr og holder på temperaturen, som mange planter er afhængige af for at gro.

Når du investerer i et drivhus eller væksthus til din have, får du derfor mulighed for at gro langt flere forskellige planter. Nogle frugter og grøntsager er også afhængige af de forhold, som et væksthus eller drivhus kan skabe.

Sæt gang i dyrkningen af dine egne lækre råvare med et væksthus fra vores udvalg.

Få stort og småt til udelivet i haven

I vores spændende sortiment her på siden kan du købe alt nødvendigt til din havedyrkning, lige fra mindre genstande til store elementer.

Du kan også finde udplantningsjord, lecakugler og andet i samme kategori, så du kan klikke et komplet havesæt hjem og komme i gang med dyrkningen, så snart du modtager din bestilling.

Udforsk vores kvalitetsprodukter her på siden – og få skabt de perfekte rammer udendørs.