Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Alsidig havevogn til mange formål

Søger du et praktisk hjælpemiddel til havearbejdet? Eller søger du en allround vogn, som du og resten af familien kan have med jer på tur?

Hos Biltema kan du finde lige, hvad du søger. Her på siden har vi samlet et velvalgt sortiment af alsidige havevogne, som kan bruges i flere sammenhænge. Tag den med dig rundt i haven, mens du arbejder, eller prop den med ting og sager, når du skal på udflugt med familien i det fri.

Vi går højt op i at tilbyde produkter, som både er praktiske, funktionelle og brugervenlige. De kriterier gælder naturligvis også for vores vogne, som du finder her på siden.

Gå på opdagelse i de forskellige specifikationer og kvaliteter. Her finder du modeller med forskellige kapaciteter, mål og udformninger. Fælles for alle varianter er, at de taler ind i flere formål og ikke bare kan benyttes i få situationer.

Få din nye havevogn hjem allerede i dag.

En havevogn til transport

Ting er til for at blive brugt og udfylde en række praktiske funktioner. Er du også vild med ting, der rummer flere forskellige funktioner og kan benyttes i mange sammenhænge?

En vogn er i den grad en ting med mange praktiske funktioner. Det mest oplagte er at bruge den i forbindelse med transport, fordi dens brugervenlige design med indbyggede hjul tillader hurtig og effektiv transport.

Vognen sørger for, at du eksempelvis ikke behøver at slæbe rundt på tunge haveredskaber, når du arbejder i haven eller et andet sted udendørs. Du kan spare dig selv og din krop for mange anstrengelser undervejs, når du ikke behøver flytte rundt på alt værktøjet, mens du skifter arbejdslokation.

Lad vognen trække afsted med redskaberne, mens du kan koncentrere dig om det reelle arbejde.

Brug vognen til opbevaring

Vognen giver dig også mulighed for at samle det overskydende haveaffald ét sted frem for at affaldet spredes rundt omkring i haven. På den måde bliver oprydningsarbejdet også langt mindre omfattende og tidskrævende, når du kan samle det undervejs.

På den måde kan du også bruge vognen til opbevaring af haveaffald, når du giver den gas i haven, men også til mange andre sager, som kan være gavnlige at have med på farten.

Du kan eksempelvis have vognen stående i garagen eller i skuret med et tæppe, små havestole eller andet, som kan være dejlige at have med dig på udflugt. Så er du altid klar til at trille afsted med vognen, når det gode vejr melder sig, og naturen kalder.

Træk afsted med kiloene frem for at belaste ryggen

Det smarte ved en trækvogn er, at du skåner ryggen, når mange kilo skal transporteres. I stedet for at bære det i armene eller i en rygsæk kan du fylde vognen op og trække afsted med det med minimal anstrengelse.

Ved at fylde vognen med din oppakning har du også bedre overblik over dine genstande. Her kan du nemt og hurtigt få fat i dine ting og sager frem for at skulle grave dybt ned i en pakket rygsæk.

Åben eller lukket vogn? Find begge hos Biltema

Foretrækker du en vogn med åbne eller lukkede sider? Hos Biltema kan du finde begge varianter til en fordelagtig pris.

Vi forhandler en vogn i et åbent design, hvor siderne også er aftagelige. Omvendt kan du i vores udvalg også finde en massiv variant, hvor ladet er tipbart. Denne variant er særligt velegnet til havearbejdet eller andre praktiske gøremål udendørs.

Få din nye trofaste følgesvend med hjul hos Biltema.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.