Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Stort udvalg af plantestøtter

Har dine planter behov for ekstra støtte, så de kan vokse sig store og flotte? Oplev det store udvalg af støtteprodukter til dine planter her på siden.

Hos Biltema forhandler vi en bred produktkategori til hjemmet. Vi er leveringsdygtige inden for en lang række kvalitetsprodukter til både indendørs og udendørs brug. Alle vores produkter bidrager med forskellige praktiske og smarte funktioner, som kan hjælpe dig i hverdagen.

Det samme gælder for vores plantestøtter, som ikke kun er en hjælpende hånd til dig, men også til dine planter. Disse produkter hjælper dig med at skabe de rette betingelser for dine planter, så de kan vokse sig store og flotte.

På den måde kan disse produkter hjælpe dig med at få maksimalt ud af dine planter, så de fremstår velplejede og skaber den hygge og gode stemning, som de er tiltænkt.
Lyder det som noget for dig?

Gå på opdagelse i det store udvalg af plantestøtter her på siden, og klik den variant hjem, som skaber de helt rigtige forhold til din plante.

En nydelig plante kræver den rette pleje

Nogle planter har brug for en kærlig hånd, hvis de skal vokse sig store og frodige. Når en plante vokser, kan dens egen vægt udgøre en hæmsko for dens udvikling. Er det en spinkel og skrøbelig plante, kan den derfor have behov for ekstra støtte – særligt når den vokser meget i højden.

På den måde kan den læne sig op ad noget undervejs, så den ikke knækker sammen under sin egen vægt. Du kan finde den helt rette støtte til din plante hos Biltema.

Vi tilbyder både store og robuste varianter, som kan give maksimal støtte til den helt store plante udendørs. Er du i gang med at gro en slyngplante, der breder sig med stor hast, kan du hjælpe den på vej med god støtte. Du kan eksempelvis etablere støtten op ad en væg eller rulle den sammen til en cylinder, der placeres omkring planten.

Blender fint ind i dit havemiljø

Ønsker du at give dine planter den helt rette støtte, men på en naturlig måde? Vil du gerne undgå produkter, der ikke blender naturligt ind i din havens nuancer?

Hos Biltema tilbyder vi plantestøtte, som smelter fint sammen med dit resterende havemiljø. Her kan du finde beskedne varianter, som ikke er til at se. Vi forhandler vores plantestøtter i neutrale farver og enkle designs, så de ikke springer unødigt i øjnene.

Små planter kan også kræve stor støtte

Dyrker du små planter i krukker? Eller har du et bed i din have med små blomster eller buske?

Selv de mindre planter kan også have behov for god støtte, når de vokser. Her kan bambuspinde eller anden buskstøtte være særdeles kærkommen. De sørger for, at planterne holder sig pæne og oprejst i krukken, så de både kan vokse og se nydelige ud, mens de gør det.

Klæd dine planter på til et kraftigt regnskyl eller hård blæst

Selvom dine planter er afhængige af regn, kan et kraftigt regnskyl være årsag til mere skade end gavn. Falder regnen meget intenst, kan den lægge dine planter, buske eller blomster ned til ukendelighed.

Det samme gælder for kraftige vindstød. Er der godt gang i blæsevejret, kan dine planter løsne sig og blive forviklet i hinanden eller i værste tilfælde knække.

Giv dine planter den rette støtte til at kunne stå imod vind og vejr. På den måde kan de holde mange sæsoner, når de får de rette og trygge forhold at vokse under.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.