Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Find en plantesnor i god kvalitet

Hos Biltema forhandler vi et velvalgt sortiment af kvalitetsprodukter til have og plantning, herunder forskellige plantesnore.

Her på siden kan du finde en blid og skånsom snor til opbinding af planter. En snor kan holde planten på plads og sørge for at holde den oprejst, så den ikke vælter under sin egen vægt.
Har du en høj plante, som kræver ekstra støtte?

Med en stærk snor kan du fæstne dine planter fast til en genstand, et hegn eller noget helt tredje. På den måde kan du give dine planter god støtte, efterhånden som de vokser sig større.

Gå på opdagelse i udvalget af plantesnore nedenfor, og klik den variant hjem, som kan hjælpe din plante godt på vej.

Stærke og skånsomme i brug

Når du skal binde dine planter op, er det vigtigt at vælge en snor, som er skabt til formålet. Vælger du at opbinde dine planter med en vilkårlig tråd, som ikke er tiltænkt planter, kan den slide unødigt på dine grønne venner og forårsage mere skade end gavn.

Derfor tilbyder vi hos Biltema snore, der er udviklet til formålet. Vi forhandler kvalitetstråde, som både er stærke i brug og skånsomme over for dine planter.

Det betyder, at du får en stærk opbinding, som dine planter ikke kan vriste sig fri af, og samtidig kan sikre en god og sund behandling af dine planter.

En flot plante kan kræve din assistance

Nogle planter har en svag og spinkel form og kan have brug for lidt ekstra hjælp, når de vokser. Efterhånden som en plante vokser, bliver den også tungere, og nogle planter kan ikke holde sig selv oppe. Det gælder særligt dem, som bærer på frugter eller andre tunge knopper.

En tomat- eller chiliplante er eksempler på planter, som i mange tilfælde har brug for ekstra støtte og opbakning, når de vokser. Du kan med fordel give dem ekstra støtte ved at binde dem fast til noget.

Det kunne eksempelvis være en oplagt mulighed at fæstne planten til en væg, et hegn eller støttepinde, så den kan læne sig op af noget, som den vokser. Den helt rette og holdbare opbinding kan ikke lade sig gøre uden en god snor til din plante.

Beskyt dine planter mod vind og vejr

Vælger du at vikle den tilfældigt ind i et hegn eller andet, kan planten hurtigt vriste sig fri med lidt hjælp fra vind og vejr. Og netop når det kommer til vind og vejr, kan en stærk plantesnor også vise sig nyttig.

I tilfælde af at der skulle komme et kraftigt regnskyl eller blæsevejr, sørger snoren for, at din plante ikke bliver blæst omkuld eller væltet ned af regnen.

Opdyrker du spinkle, høje planter, skal der ikke meget til, før de bliver lagt ned af vinden. Er der tryk på intensiteten af regnen, kan det også føre til en ende på dine planters smukke form.

Dårligt vejr kan hurtigt sætte et punktum på dine planters trivsel og vækst, men med en stærk bindetråd kan du gøre dem modstandsdygtige overfor vind og vejr. På den måde får de de bedste betingelser til at vokse sig flotte, så de ikke falder sammen undervejs i processen.

Naturlige snore til opbinding af dine grønne venner

Hos Biltema forhandler vi forskellige plantesnore. I vores udvalg kan du eksempelvis finde en naturlig jutesnor til at binde planter op med.

En jutesnor er en oplagt kandidat at bruge til dine planter, fordi dens naturlige nuance blender flot ind i plantens egne farver. På den måde springer snoren ikke unødigt i øjnene og skaber en for tydelig kontrast, når din plante har behov for ekstra støtte. Du kan også bruge den som universalsnor.

Giv dine planter de bedste betingelser for at gro – få en stærk og skånsom plantesnor hos Biltema.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.