Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Vælg et dekorativt espalier til haven

Er du glad for at dekorere haven med fine detaljer? Eller dyrker du slyngplanter, som spreder sig med lynets hast og har brug for ekstra støtte for at kravle? Så er du havnet på den helt rigtige side.

Hos Biltema forhandler vi en lang række kvalitetsprodukter til både inde- og udelivet. Særligt hvad angår vores produktkategorier til udendørs brug, kan du finde massevis af produkter, der scorer højt på praktiske og smarte funktioner pakket ind i et stilfuldt format.

Det gælder naturligvis også for vores varianter af spalier. Her på siden har vi samlet et spændende sortiment af forskellige varianter, hvor du kan vælge mellem en bred palette af størrelser og designs.

Velovervejet boligindretning er ikke kun forbeholdt indelivet. Hos Biltema bringer vi også det dekorative og hjemlige element ud i haven med produkter, der lægger op til kreativ og personlig udfoldelse. Et spalier er ingen undtagelse.

Oplev det store udvalg nedenfor, og find den variant, der sætter et flot touch på din have eller terrasse.
Lad planterne slynge sig omkring dit spalier
Er du vild med det eksotiske havelook, hvor planter slynger sig omkring og skaber en hyggelig og naturlig atmosfære?

Mange associerer slyngplanter med varmere himmelstrøg og et strejf af en orientalsk stemning. Planter, der enten snor sig i loftet eller på væggene, kan være med til at give en helt karakteristisk Middelhavsstemning, der skaber ro og et behageligt udemiljø.

Bring denne helt særlige stemning ind i din egen have eller på terrassen, hvor planterne kan få god mulighed for at kravle og danne flotte mønstre.

Gør din terrasse grøn og fuld af liv

Grønne planter kan være med til at skabe en afslappende og behagelig atmosfære. Udover at være et dekorativt element tilføjer de liv og hygge til alle slags omgivelser, de indgår i.

Slip fantasien løs på terrassen ved eksempelvis at anbringe espalieret mod væggen, og lad planterne klatre op ad det. Inden længe vil planten have vokset sig stor og fyldig, og på den måde kan du bringe naturen ind selv på de mest golde og bare terrasser.

Sammensæt dit spalier på kryds og tværs

Her på siden kan du finde mange forskellige varianter. Er du på udkig efter en stor og bred udgave, der kan fungere som udsmykning på en hel væg? Eller leder du efter en mere beskeden, som du kan placere rundt om et træ eller i et afgrænset hjørne af terrassen?

Du kan finde lige, hvad du søger hos Biltema. I vores udvalg kan du også finde effektivt udstyr til at skræddersy din helt egen. Det indebærer blandt andet en snapkobling, som gør det muligt at samle to spalierrør til et kryds eller i en vinkel.

Hos Biltema forhandler vi udstyr, så du nemt kan opbygge dit eget espalier nøjagtigt, som du ønsker det. Du kan klikke smarte rør hjem, så du kan bygge din helt egen udgave. På den måde er du ikke bundet af de formater, vi tilbyder, men kan skræddersy din egen personlige variant, så den passer perfekt til dit formål.

Gå på opdagelse i vores store sortiment her på siden, og indfri dine havedrømme i dag.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.