Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Slip af med skadedyr i haven

Er din have plaget af skadedyr som mus, rotter, fugle, snegle eller insekter? Det kan være meget frustrerende, når skadedyr æder dine planter og graver huller i din græsplæne. Dog behøver du ikke slås alt for meget med de små kryb. Vi hjælper dig med at slippe af med dem, hurtigt og effektivt.

Vi hjælper med at bekæmpe skadedyr i din have

Når sommeren nærmer sig, tænker mange af os på hyggelige timer i haven. Vi har alle forskellige interesser, når det kommer til at opholde os i haven. Mange elsker at plante blomster, krydderurter, bær og grøntsager i køkkenhaven, hvor andre mest bruger haven til hyggeligt samvær omkring grillen. 

Fælles for alle er dog sandsynligvis at vi har prøvet at blive generet af skadedyr på den ene eller den anden måde. Der er flere forskellige skadedyr, som kan spolere hyggen i haven. Heldigvis behøver du ikke bekymre dig alt for meget om det. Vi hjælper dig her med gode tips og tricks til at undgå de mest almindelige skadedyr i haven. 

Har du snegle eller insekter i køkkenhaven? 

Når du planter din køkkenhave, går du sandsynligvis i flere måneder og glæder dig til at nyde din egen hjemmeavl. Derfor er det ekstra frustrerende, når du så opdager at hele din høst er ødelagt af snegle eller bladlus. 

Du spørger måske dig selv “Hvorfor bliver min køkkenhave angrebet, når der ikke er andre jeg kender, der er plaget?”. Faktisk kan det være svært at svare på hvorfor det lige er din køkkenhave, som de små kryb har udset sig. Generelt er det dog sådan, at skadedyr ofte slår til dér, hvor der ikke er mange af deres fjender. Desuden foretrækker de forskellige skadedyr haver, hvor der er meget af lige netop dén plante, som de lever af. Derfor kan det først og fremmest være en god idé at du varierer indholdet i din køkkenhave, hvis du vil undgå skadedyr. Desuden er det vigtigt at du tænker over at din have har brug for de såkaldte “nyttedyr”. Nyttedyr er dyr, som spiser skadedyr. Er du plaget af insekter, kan det derfor være en god idé at skabe gode betingelser for fugle i din have, så de kan spise insekterne. 

Er du allerede hårdt ramt af skadedyr, og søger en hurtigvirkende løsning, kan du vælge at investere i sneglefælder eller limfælder, som hjælper dig til at regulere i antallet af skadedyr i din køkkenhave. 

Sværmer myggene overalt? 

Den Danske sommer er fantastisk, særligt på grund af de lange lyse nætter og det milde vejr. Det kan dog blive en kløende fornøjelse, at sidde ude, hvis du er hårdt angrebet af myg. Der er heldigvis flere måder du kan slippe af med de små sværmere på. 

Du kan f.eks.vælge at købe en myggedræber, som lokker insekter til med UV-lys, og dernæst slår dem ihjel ved hjælp af elektrisk strøm. Det er en effektiv måde at slippe af med myg og andre uvelkomne insekter på. Hvis du derimod er mest plaget af myg, der kommer ind i dit hus gennem de åbne døre, kan du vælge at købe en myggeskærm, som du sætter for døren, og dermed forhindrer du myg og andre insekter i at komme ind i huset. 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.