Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2024. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Hundeudstyr til din firbenede ven

Som menneskets bedste ven skal din hund selvfølgelig også have det bedste udstyr. Hos Biltema har vi et stort udvalg i hundeudstyr til din firbenede ven. Det er vigtigt, at din hund har det godt og føler sig tryg og godt tilpas. Med det rette hundeudstyr er du godt på vej.

Hundeudstyr til dyrlægebesøg og andre uventede overraskelser for din hund

En mundkurv er et essentielt stykke hundeudstyr, der skaber tryghed, både for din hund, for dig selv og ikke mindst for jeres omgivelser.

For mange kan det være et lidt ømtåleligt emne at give sin hund en mundkurv på. Men det behøver ikke at betyde, at din hund er bidsk eller at du er dårlig til at opdrage din hund, hvis du i nogle situationer vælger at give din hund en mundkurv på. Det kan eksempelvis være, at du skal have din hund med til dyrlægen, hundefrisøren eller at den skal med en tur i bussen. Det er alle scenarier, der for de fleste er uundgåelige, men samtidig også situationer, der kan forvirre hunden og gøre den urolig eller utilpas.