Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Jagtudstyr til den prisbevidste jæger

Er du vild med jagt og mangler det helt rigtige jagtudstyr til en fordelagtig pris? Hos Biltema har vi et udvalg af essentielt udstyr til dig, der går på jagt. Vores sortiment byder på alt fra camouflagenet, kompas, jagtknive til klapstole for at du kan købe kvalitets jagtudstyr billigt. Hvis du har spørgsmål til vores jagtudstyr eller har brug for vejledning til at finde det rigtige udstyr til din næste tur på jagt, så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Jagtudstyr - Hvad er jagt og hvordan kommer jeg godt i gang?

Jagt giver dig en pause fra den hektiske hverdag med stress og jag. Det er en hobby, hvor du har mulighed for at komme tættere på naturen og koble af, hvilket kan bidrage til at du får mere ro og større forståelse for dig selv. Mennesket har jaget siden urtiden, hvor jagten oftest foregik i flok. Mange af principperne fra dengang har ikke ændret sig, med undtagelse af at det nu er en hobby i stedet for overlevelse. For at du må gå på jagt, skal du have bestået jagttegn og haglskydeprøven. 

Vi anbefaler, at du melder dig ind i en lokal jagtforening, da du som ny jæger nemt kan miste modet efter et til to år, fordi du måske ikke får lov til at gå på jagt og nedlagt dit første bytte lige med det samme. I en jagtforening kan du få råd til det rigtige jagtudstyr, vejledning løbende og jagtmuligheder i løbet af året. 

Hvordan finder jeg det rigtige jagtudstyr?

Hos Biltema kan du finde en del basis jagtudstyr. Vi anbefaler, at investere i høreværn, varmeposer, ørepropper jagtkniv, termoflaske, camouflagenet, kompas, våbenpleje og kikkert til at starte med. Alt dette kan du købe til lave priser hos os. Vores jagtudstyr har en god pris samtidig med at det stadig er af god kvalitet.