Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Lokkemidler til den prisbevidste jæger

Er du vild med jagt og mangler det helt rigtige lokkemidler til en fordelagtig pris? Hos Biltema har vi et udvalg af essentielt udstyr til dig, der går på jagt. Vores jagtsortiment byder på alt fra lokkemidler, kompas, jagtknive til klapstole for at du kan købe kvalitets jagtudstyr billigt. Hvis du har spørgsmål til vores lokkemidler her på siden, eller har brug for vejledning til at finde det rigtige udstyr til din næste tur på jagt, så står vi altid klar til at hjælpe dig. 

Jagt giver dig en pause fra din travle hverdag med stress og jag. Det er en hobby, hvor du har mulighed for at komme tættere på naturen og koble af, hvilket kan bidrage til at du får mere ro og større forståelse for dig selv. 

Mennesket har jaget siden urtiden, hvor jagten oftest foregik i flok. Mange af principperne fra dengang har ikke ændret sig, med undtagelse af at det nu er en hobby i stedet for overlevelse. 

For at du må gå på jagt, skal du have bestået jagttegn og haglskydeprøven. 

Hvad er lokkemidler?

Lokkemidler er blevet mere og mere populære, da de er meget effektive at bruge. Lokkemidler består af bøgetjære, der er kendetegnet ved en skarp kemikalielugt og skal påføres ofte for at have effekt. Lokkemidlet påføres et træ, hvor vildsvin og klovbærende vildt får glæde af det i ugevis til deres pelspleje. Det er et tilskud af salte og mineraler som et supplement til vildtets kost i naturen. Lokkemidlet findes i forskellige former blandt andet som spray, tube eller i en flaske/dunk.

Lokkemidler - Hvordan finder jeg det rigtige jagtudstyr?

Hos Biltema kan du finde en del basis jagtudstyr. Vi anbefaler, at investere i høreværn, varmeposer, ørepropper, jagtkniv, termoflaske, camouflagenet, kompas, våbenpleje og kikkert til at starte med. Alt dette kan du købe til lave priser hos os. Vores jagtudstyr har en god pris samtidig med at det stadig er af god kvalitet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.