Vi bytter julegaver helt frem til 31. januar 2023. Glædelig jul!

Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Saml venner og familie til en aften med brætspil

Brætspil er en hyggelig og sjov måde at bruge kvalitetstid med familien eller vennerne. Her kan I finde jeres indre konkurrencegen frem og udfordre hinanden i et af vores mange forskellige spil, der egner sig til både voksne og børn fra 3-års alderen.

Spillene er oplagte at tage med i sommerhuset, på ferien eller have derhjemme, så de kan hives frem, når det er tid til at dyste.

Vores spil udfordrer på forskellige leder og kanter. Du kan blandt andet blive udfordret på dine taktiske evner, på din præcision og på dine reaktionsevner.

Med vores spil favnes der bredt, og du kan være sikker på mange timers sjov med et af vores brætspil i selskab med familie og venner. Bliv inspireret blandt vores udvalg af spil her.

Hvilke familiespil finder du hos os?

  • Tårnspil
  • Familiespil med den bidende krokodille
  • Kortspil
  • Skak og dam
  • Maxi Yatzy
  • Fire på stribe
  • Miniskakspil
  • Reservepilespidser
  • Og mange flere

Er du den bedste taktiker?

Kan du lide spil, der kræver koncentration? Og kan du forudse din modspillers næste træk?

Med vores taktiske brætspil – eksempelvis skak, fire på stribe og kortspil – får du mulighed for at sætte koncentrationen på prøve og forsøge at overvinde dine konkurrenter ved at tænke skarpt og præcist.

De taktiske spil afslører også hurtigt, om du er god til at forudse dine modspilleres næste træk. Her kan du for alvor se, hvor god du er til at udkonkurrere dine modspillere.

Med vores udvalg er der rig mulighed for at afprøve flere forskellige taktiske spil af.

Udvikl dit barns logik med brætspil

Er du logisk tænkende, og har du fuldstændig styr på, hvordan du udspiller din konkurrent?

De taktiske spil, vi tilbyder, handler om, hvem der er mest logisk tænkende, og er derfor også med til at fremme den logiske tankegang.

Derfor egner spillene sig særligt til børn, der er i udviklingsalderen. Her får de fra en ung alder mulighed for at træne deres logik, samtidig med at de får en hyggelig stund med kammerater eller familie. Det er en sjov måde at træne hjernen på.

Bliv inspireret i vores udvalg og tag et spil allerede i dag.

Ingen pludselige træk

Har du en rolig hånd, og vil du se, hvor stille og præcist du kan holde din hånd? Ved du lige nøjagtig, hvornår det er en god idé at tage chancer?

Med vores tårnspil får du mulighed for at teste dine evner ved at udfordre vennerne eller familien til en omgang.

Her kan du se, hvor god du er til at placere træbrikkerne og ikke mindst, hvem der har den mest rolige hånd og tager de bedste beslutninger, så tårnet ikke falder sammen.

Brug kvalitetstid med dine nærmeste ved at udfordre dem i en sjov omgang tårnspil.

Er du hurtig på aftrækkeren?

Eller er du blot hurtigere end dine modspillere?

Med vores bidende krokodille kan du samle vennerne eller familien til et spil og se, hvem der har den ultimative reaktionsevne.

Spillet går ud på at finde krokodillens onde tand. Når den er fundet, skal du og din modspiller fjerne jeres fingre hurtigst muligt – ellers bider krokodillen, og så har du tabt spillet.

Med dette hyggelige spil kan I samle hele familien og tilbringe gode stunder med bidende sjov konkurrence.

Her på siden kan du finde inspiration til din næste hyggelige spilleaften med dine nærmeste.