Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sneakers

Find sneakers og tilbehør hos Biltema. Sneakers er behagelige og praktiske fritidssko, der kan bruges af både mænd og kvinder, voksne og børn. De flade sko er behagelige at gå i og gode for foden. Find rimelige sneakers og tilbehør hos Biltema.

Historien bag sneakers

Sneakers startede som en fritidssko, der især blev brugt til tennisspil og kroket eller på ferie, hvor man spadserede meget rundt. Den fleksible, flade gummisål og snørelukningen gør skoene behagelige og nemme at tilpasse til mange fodtyper. Gennem tiden blev sportsskoene udviklet og tilpasset til forskellige sportsgrene og som fritidssko, der primært var til afslappet brug. De blev mere og mere populære og er i dag en helt egen kategori indenfor sko.

Sneakers har mange kælenavne verden over, men det mest brugte sneaker kommer af at man kan snige (sneak) sig afsted på de lydløse såler.

 

Fordele med sneakers

De fleste eksperter er enige om at det er bedst for fødderne at gå med flade sko. Klassiske sneakers er enten helt flade eller har en smule mere polstring under hælen for at dæmpe stød når du går og løbe - særligt hvis der er tale om sportssko. 

Du får en naturlig stilling og gang med flade sko. Det betyde at din ryg har en naturlig position, så du bedre kan gå med rank ryg. Din vægt bliver også bedre fordelt på foden og du lander med vægten bedre fordelt når du går og løber, så du mindsker risikoen for belastningsskader. Dine muskler i ben og fødder bliver også aktiveret mere, når du går med flade sko.

 

Slip for at snøre dine sneakers

Biltema fører også tilbehør til sneakers. Her finder du bla. elastiske snørebånd, så du slipper for at skulle snøre skoene i og op hver gang du skal have dem af og på. Det er praktisk, hvis du har travlt og skal ind og ud af skoene mange gange i løbet af en dag. De elastiske snørebånd er smarte uanset om du er stor eller lille og passer til alle slags snøresko.

 

De elastiske snørebånd er ideelle til:

  • Børn, der har svært ved at snøre skoene selv - eller for travlt med at komme ud og lege.
  • Ældre og andre med begrænset mobilitet, der har svært ved at nå ved til skoene og snøre dem.
  • Voksne, der skal have sko af og på mange gang i løbet af en dag.

De elastiske snørebånd giver sig efter fodens bevægelser, samtidig med at de holder skoen godt fast på foden. Det gør dem behagelige og øger skoens fleksibilitet. Køb en farve, der matcher skoen eller en smart kontrastfarve.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.