Hjælpemidler til træning: motion og livsstil

Vi har efterhånden forstået at motion er vigtigt for vores fysiske og psykiske helbred. Det er bevist at motion har utallige positive virkninger på vores liv. Sundhedsstyrrelsen anbefaler at voksne skal være i bevægelse i 30 minutter dagligt, og det kan gøres på mange forskellige måder. Ofte har vi en travl hverdag som gør det mere besværligt at motionere. Biltema vil gerne hjælpe dig med at inkludere træning i din travle hverdag. Derfor har vi sørget for et bredt udvalg af forskellige hjælpemidler til træning.

Ikke nok med at motion forbedrer søvn og mindsker stress, så kan daglig motion også mindske risikoen for forskellige sygdomme. Smerter i muskler og led kan ofte minimeres ved at lave øvelser og udstræk. I visse tilfælde kan motion endda mindske gigtsmerter. 

Selvom det kan virke uoverskueligt at løbe en tur efter en lang arbejdsdag, er det videnskabeligt bevist at vi bliver lykkeligere af det. Når vi dyrker motion, udløser vores hjerne nemlig endorfiner, dopamin og serotonin. Alle tre er noget vi bliver glade af. Man kan derfor sige, at motion er vores naturlige lykkepille. 

Biltema har et stort udvalg af hjælpemidler til træning som du kan bruge i din hverdag. Vores hjælpemidler kan bruges af dig, som træner i hjemmet, såvel som dig der træner i træningscenter. 

Vi har også hjælpemidler til dig som skal genoptræne muskler og led. Til det, anbefaler vi at du bruger vores kinesiotape som genopretter musklens funktion. Du kan finde den her

Hjælpemidler til træning: sådan kan du optimere din træning

Der findes mange måder at træne på. Du kan gå til holdsport, løbe en tur eller noget helt andet. Det handler om at finde en type motion som gør dig glad. Når du dyrker en træningsform som gør dig glad, er der også højere sandsynlighed for at du fortsætter med daglig motion. 

Vi har samlet nogle ideer til, hvordan du kan optimere din træning med hjælpemidler til træning og andre gode tips. 

Dyrk motion fordi det gør dig glad

Hvis du ikke synes at en løbetur er det fedeste, så kan du prøve at undersøge andre muligheder. Det handler om at finde den form for motion som får smilet helt over ørene. 

Find de rette hjælpemidler til træning

Vi har alle forskellige kroppe, derfor har vores kroppe også forskellige behov. Du skal mærke efter din krops behov. Det kan være at du vil have bedst af konditionstræning, og derfor er en skridttæller måske vigtig. Hvis du har mere behov for at genvinde fleksibilitet skal du bruge hjælpemidler til den type træning. 

Gør det sjovt 

I starten kan det være hårdt at være konsekvent med sin træning. Vi anbefaler at du finder en træningspartner, så du kan se frem til socialt samvær samtidig med at du bevæger dig. Din mentale indstilling kan også gøre en forskel for dine resultater. 

Hos Biltema hjælper vi dig med at finde de helt rette hjælpemidler til træning. Vi sætter rådgivning og service i højsædet, så skulle du have spørgsmål til vores udstyr, hjælper vi dig glædeligt med det. 

16 Søgeresultater