Billigt træningstøj

Hos Biltema finder du et udvalg af billigt træningstøj, der både egner sig til den seriøse sportsudøver, løberen og fitnessentusiasten. Selvom vores træningstøj sælges til skarpe priser, er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du kan være sikker på, at vores træningstøj altid er i en høj kvalitet, som holder mange år frem. 

Hvorfor er det vigtigt at bruge træningstøj?

Det er vigtigt at bruge det rette træningstøj, når du dyrker motion af flere grunde. Vi har samlet nogle af dem herunder: 

  • Træningstøj er skabt til at bevæge sig i. Det mindsker din risiko for at få skader og/eller gnavsår af tøj, der sidder forkert. 
  • Det er nemmere at bevæge sig i det rigtige træningstøj. Mange sportsgrene og motionsformer kræver stor bevægelighed. Træningstøj er lavet i blødt og smidigt stof, og det sikrer maksimal bevægelsesfrihed. 
  • Træningstøj er lavet i materialee, der er åndbarw og svedabsorberende. Når pulsen stiger, øges svedproduktionen, og derfor er det vigtigt, at dit tøj lader sveden fordampe. Det sikrer, at du ikke bliver fugtig og kold under eller efter træningen. 
  • Alt efter hvilken sportsgren du dyrker, er der forskellige krav til dit træningstøj. Med det rette træningstøj og -udstyr, formindsker du risikoen for at få skader. 
  • Det rette træningstøj gør træningen sjovere og nemmere, og det giver dig de bedste forudsætninger for at nå dine træningsmål.

Træningstøj til hverdagsbrug 

Måske har du allerede opdaget, at træningstøj bliver mere og mere almindeligt til hverdagsbrug både blandt unge og voksne. Træningstøj erstatter for mange de klassiske sweatpants og løse joggingbukser, og bliver både brugt til gåture med hunden og en afslappende fridag derhjemme Derfor bliver der stillet højere og højere krav til træningstøj,  som ikke længere kun skal være funktionelt, men nu også skal være smart. Det har vi taget højde for hos Biltema, hvor meget af vores træningstøj kommer i forskellige farver, så der er noget for enhver smag. 

2 Søgeresultater