Smarte vandflasker til gode priser

I Biltemas træningsafdeling har vi et stort udvalg af vandflasker og shakers både til dig, der bruger den til sport, på jobbet eller på farten. Vi har vandflasker i forskellige designs, farver og litermål, så du kan finde den der passer til dine behov. Her er der virkelig grundlag for vores valgsprog: Høj kvalitet til lave priser! Så tag et kig på vores udvalg af vandflasker og drikkedunke i et af vores varehuse eller her på siden.

Vandflasker - Hvorfor er det vigtigt at drikke vand?

Vi mennesker er afhængige af vand for at kunne fungere, da vi mister 2,5-3 liter vand om dagen - som følge af normale kropsfunktioner. Det tabte vand skal gerne erstattes for at holde vores krop sund og rask. Hvis du dehydrerer, kan mekanismerne der regulerer vores blodtryk ikke fungere ordentligt, og det kan medføre at dit blodtryk stiger.

Vand er vigtigt for kroppen, da det er med til at transporter vigtige næringsstoffer til cellerne i kroppen og fjerner affald fra cellerne. Nyrene hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer, og bruger en vand til denne proces. Du kan faktisk formindske faren for stendannelse i nyrene ved hjælp af at drikke 2 liter vand hverdag.

Vandflasker - Hvorfor er det godt at motionere og dyrke sport?

Motion kender ingen alder, derfor får alle samme effekt af træning.. Selv motion i et begrænset omfang forbedrer immunsystemet, forebygger hjertesygdomme, mindsker risikoen for blodpropper, forhøjet blodtryk og stivhed i muskler og led. 

Motion kan få dig til at føle dig bedre tilpas og afstresse dig, så selvom det måske kan være svært at komme afsted til træning, så prøv om du ikke kan lokke dig selv afsted alligevel. Der kan være perioder i dit liv, hvor motion bliver nedprioriteret og det kan tit mærkes på kroppen. 

Der er mange former for motion, det behøver ikke at være fitness eller en sportsgren. Det kan også være en gåtur, hjemmeøvelser, at tage trapperne i stedet for elevatoren eller at cykle frem og tilbage fra arbejde.

Det må aldrig blive surt for dig at motionere, det er bare med at finde den type motion der passer til dig og din hverdag. Men husk på at en vis portion anstrengelse og bevægelse er nødvendig, for at vi kan fungere generelt. 

6 Søgeresultater