Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bagepapir og madpapir

Bagepapir og madpapir er uundværligt i enhver husholdning, hvor der bages og smøres madpakker til den helt store guldmedalje. Med papir til bradepanden og madpakken er det nemt at lave mad og opbevare madpakker. Find alle dine køkkenartikler hos Biltema.

Til madpakken er smørrebrødspapir og mellemlægspapir den lille, store helt, for man skal ikke undervurdere madpapirets effekt. Papiret sørger for, at fedt og dressinger bliver, hvor det skal. På den måde undgår du uheld, hvor alt indhold ryger ud i din taske, når du transporterer madpakken. Samtidig sørger papiret for, at madpakken holder sig frisk og lækker.

Derfor er papir svært at undvære i køkkenet, og vi har sørget for, at du (måske) aldrig løber tør. Vi sælger nemlig papirerne i pakker med mange stykker, så du altid har rigeligt på lager.

 

Find alt til køkkenet her

Hos Biltema finder du alt mellem himmel og jord - næsten da. Vi har alt, hvad dit madlavnings-hjerte begærer, og hvad du har brug for, i dit køkken. Hos os finder du udover bagepapir og madpapir alt til din husholdning. Faktisk har vi alt i artikler til dit køkken, så du altid kan lave de lækreste retter, bage det skønneste brød eller smøre de bedste madpakker. Det skal være både nemt og billigt at lave mad. Derfor finder du naturligvis altid alle vores artikler til lave priser.

Hos os finder du ikke kun alt dit udstyr til bilen, motorcyklen og lignende, for vi har også et kæmpe udvalg til din bolig. Du finder alt til hjemmet hos os - også til køkkenet.