Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Service til hjemmet

Få dækket op med melamin bordservice til markedets bedste priser. Her på siden finder du melamin tallerkner, kopper, krus og skåle til køkkenet eller til campingvognen. Vi tilbringer mange timer ved spisebordet, så hvorfor ikke gøre det lidt ekstra hyggeligt, når vi sidder der? Vores melamin service fås i hvid med blå og røde streger på. Servicen har et diskret udtryk, og kan derfor passe ind mange steder.

Med bordservice fra Biltema kan du dække op med tallerkener, kopper, tærtefad, kagefad og serveringsfade. Vores melamin service er 100 % slag- og ridsefast. Servicen kan derfor udsættes for meget, før det får skrammer og går i stykker. Vi har også glasflasker, som er perfekte til hjemmelavede smoothie eller juice. Så kan du altid tage en lækker forfriskning med dig på farten. Tallerkner, skåle og fade findes i forskellige størrelser. Hos Biltema kan du være sikker på at finde slidstærkt service til rigtig gode priser.Service i børnehøjde

I vores sortiment finder du også service til børn. Børns tallerkner og kopper får ofte skrammer og slitage. Har du små børn, er vores serie god, fordi den er 100 % slag -og ridsefast. Melamin børneservice er perfekt til små børn, fordi det er slidstærkt og kan holde til at få slag.

På Biltemas hjemmeside finder du også legetøjsservice til børn. Med legetøjsservice kan dit barn bruge mange timer på at lege kok eller tjener på værelset sammen med sine venner. Sættet består af forskellige køkkenartikler. Suppler med en frugtkurv eller med et legetøjskøkken lavet af stabilt pap, som kan farvelægges med farveblyanter eller tusch. Det er sjov og kreativ leg for børn.Bordservice, tallerkner og kopper

Køb tallerkener og kopper hos Biltema. Dæk op for dine gæster med pænt bordservice.Hos Biltema får du det til gode priser og i god og slidfast kvalitet. Vi har et udvalg af forskelligt bordservice til hjemmet, campingvognen eller udlejningssommerhuset, hvor det ofte kan få lidt slag efter at have været brugt af mange forskellige mennesker.