Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Drikkeglas og vandglas

Er du tørstig efter smukke drikkeglas til attraktive priser? Så fortvivl ej. Lad os slukke tørsten hos dig. I Biltema har vi et forskelligt udvalg af stilrent glasservice. Vand er en nødvendighed for os alle, og to liter vand anbefales dagligt. Det betyder også, at vi i løbet af en dag kan komme til at bruge en del glas. Derfor er det godt at have flere, så du altid har et ved hånden, når tørsten melder sig. Drikkeglas kan man altid bruge.

Det er ikke den eneste fordel ved drikkeglas. Det er nemlig også dejligt at have flot glasservice, når du får besøg. Inviter venner og familie indenfor og dæk op med flotte vandglas. Glassene passer både til hverdag og til middagsbordet - og som et ekstra plus så tåler de opvaskemaskine, så de er nemme at rengøre efter brug.

 

Drikkeglas og glasservice

Der er mange muligheder at vælge imellem, når det kommer til glasservice. Det kan være svært at beslutte sig, men du går aldrig galt i byen med drikkeglas fra Biltema. Vores glas er stilrene, og så får du dem til en god pris.

Pynt pænt op på spisebordet med flot service. Dæk med bordservice og glasservice fra Biltema og få et flot bord til dine gæster. Vores stel og drikkeglas passer ind alle steder, så du kan nemt dække bord og få en flot opdækning. Brug glassene i hverdagen til at slukke tørsten med et glas mælk til morgenmaden eller vand til aftensmaden. De kan bruges til både varme og kolde drikke. Vi har også plastservice i god kvalitet, som både fås i drikkeglas, vinglas og karafler. Plastservicen tåler opvaskemaskiner og mikrobølgeovn. Vores plast-serie er ikke engangsservice, og du behøver derfor ikke at smide det ud efter brug. Genbrug det flere gange og pas på miljøet.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.