Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Bord dæk dig - Engangsartikler

Til receptioner, store fødselsdage og andre festligheder med mange gæster og mange serveringer kan det være rart med engangsservice. De færreste af os har service nok til store fejringer. Mængden af opvask efter en fest kan også sætte en dæmper på glæden: Hos Biltema finder du alt til serveringen i engangsversioner,så det er nemt at servere alt fra menuer med flere retter til elegante hapsere uden at skulle overveje opvasken bagefter eller låne tallerkner fra alle naboerne på vejen.

Engangstallerkner og engangsservice

Hos Biltema finder du engangstallerkner og andre engangsartikler til hele festen - uanset om du skal servere tre-retters middag med suppe, steg og is, eller stående buffet med tapas og hapsere. Engangstallerkner er perfekte både til private fester og til reception eller hyggelige firmafester på kontoret.
I biltema finder du både dybe engangstallerkner  til servering af suppe eller desserter, store og små engangstallerkner, flere slags bestik, drikkeglas og kopper, serveringsfade og aluforme til tilberedning af maden - og selvfølgelig festlige sugerør til drinks og drikkevarer.

Fire gode tips til festen

  1. Stil vandfaste tuscher ved engangsglas- og kopper. Så kan folk skrive navn på glasset, så man ikke får rodet rundt i hvem, der har hvilken drink.
  2. Lav en oprydningsstation eller to på vej væk fra bordet. Stil et sammenklappeligt sækkestativ med skraldespand  lidt væk fra bordet, så gæster nemt kan komme af med brugte engangstallerkener.
  3. Stil separate poser op til pant - gennemsigtige eller med en tydelig markering af at de er til dåser og flasker.
  4. Gør det nemt - du behøver ikke at lave det hele selv og fra bunden - så får du mere tid og overskud til at hygge dig med gæsterne. De er ligeglade med om det er dig, eller bageren, der har bagt lagkagebunden.

Dæk et flot bord med hvide engangstallerkner

Hvide paptallerkner - det lyder måske ikke så festligt - men med enkle greb kan du let dække et flot bord, selvom du ‘bare’ bruger paptallerkner. De  hvide paptallerkner er faktisk en god neutral baggrund for mange stilarter, og du kan nemt tilføje farve med servietter, sugerør, borddekoration og blomster.

Rustikt og naturligt
Lav bordkort med gæsternes navne skrevet i sølv- eller guldtusch på store blade fra haven. Pynt med vilde blomster og grene i syltetøjsglas og gamle vinflasker - vikl brunt hessiangarn omkring, hvis de skal se ens ud. Skab hyggebelysning med lyskæder. Dæk bordet med brunt kraftpapir eller lad det være som det er.

Flot og farverigt
Vælg en eller to temafarver - tone i tone eller kontrasterende farver. Fold servietterne flot eller stil dem dramatisk i glasset. Bind farverige bånd om drikkeglas og klip bordkort ud i pap. Drys konfetti eller hjemmefoldede origamistjerner på bordet - eller hæng dem op i grene i vaser. Du kan også lave overdådige blomster af silkepapir eller pynte med balloner.

Elegant og festligt
Brug hvid som grundfarve og bryd op med sølv eller guld og dæmpet grønt til dekoration. Dæk bordet med en hvid papirdug, bestik og tallerkener. Fold servietterne i en enkel og elegant viftefacon. Dekorer med hvide blomster og levende lys i gennemsigtigt glas og grønt fra haven eller blomsterhandleren

Sjov med paptallerkner

Paptallerkner kan også bruges til mere end at spise af. De er populære i den kreative værktøjskasse og kan bruges til en masse sjove ting - både til børnefødselsdagen og på regnfuld eftermiddage, hvor der skal findes på noget underholdning. Prøv at lave sjove hatte og kroner eller mal et selvportræt på hver jeres paptallerken til fødselsdagen. I kan også lave dyremasker - eller hvad med en pirat, superhelt eller et sjovt dyr? Søg på eks Pinterest for masser af skægge ideer og instruktioner.