Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Husholdningsfolie

Husholdningsfolie er i mange danske hjem et uundværligt redskab i køkkenet til indpakning og opbevaring af mad samt bagning og madlavning mere generelt. Det holder din mad frisk længere og kan tilpasses alle størrelser fade, tallerkener og skåle.

Hos Biltema har vi et stort udvalg af folie i henholdsvis plast og aluminium, som du kan bruge til en lang række formål på farten og i køkkenet. Find det her på siden.

 

Husholdningsfolie

De færreste kan sige sig fri fra at have en rulle husholdningsfolie liggende i køkkenskuffen. Folie er nemlig fremragende til indpakning og opbevaring af mad på farten og i køleskabet, hvad enten der er tale om rugbrødsmadder eller rester fra gårsdagens aftensmad. Folie holder din mad frisk i længere tid og kan tilpasses alle størrelser fade, tallerkener og skåle, hvorfor det er svært helt at undvære i husholdningen.

Folie er desuden ideelt til bagning i bunden af et fad, hvis du skal lave mousser, fromager eller is. Brug eventuelt lidt vand under husholdningsfolien for at få den til at klæbe til bunden og kanterne af fadet.

Skal du bage brød, der skal hæve? Husk altid at overdække din dej med husholdningsfilm, især hvis den skal langtidshæve. Folien holder på fugtigheden i dejen, så du får et bedre og saftigere brød, end hvis du blot ligger et viskestykke over skålen.

 

Driller folien?

Husholdningsfolie kan være irriterende at arbejde med. Måske har du også prøvet, at folien krøller og klistrer sammen, før du overhovedet får revet et tilstrækkeligt stort stykke af rullen til at kunne dække den skål eller det fad, der står foran dig. Eller at folien ikke vil klæbe til skålen, når du gerne vil have den til det. Det er drønirriterende og kan give anledning til stor frustration.