Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Plastikposer

Hos Biltema får du plastikposer til husholdningen til markedets bedste priser. Vi har plastikposer til køkkenet, både med genlukkelige lynlåsposer og den klassiske fryseposer. Begge er i klar plast, så du med det samme kan se hvad du har frosset ned. De er selvfølgelig godkendt til fødevarebrug og solid kvalitet.
Her finder du også små og store plastikposer og affaldssække til affaldet, så det kan komme til forbrænding eller genbrug uden at spild eller lækager.

Affaldsposer

Plastikposen til skraldespanden i køkkenet, på badeværelset eller i værkstedet er praktisk og smart. Slip for svineri i skraldespanden og bind enkelt en knude på posen og bær posen ud i skraldespanden, når den er fyldt. Nemmere kan det ikke være.

 

Affaldssække

Affaldssækken er også praktiske til når der skal ryddes rigtigt op. Med et par store skraldesække er det nemt at sortere i skrald, genbrugsplads, giv væk og gem på loftet. Du finder både transparente og den sorte version samt ekstra solide til tungt skrald.

 

Fryseposer

Den klassiske frysepose er helt uundværlig i et køkken. Hos Biltema finder du dem i mange størrelser, så der både er til de helt store hjemmebagte rugbrød og mindre størrelser, til små resteportioner, der lige passer til en enkelt gang aftensmad.
Husk at køle maden af, før du kommer den i plastikposerne, for at undgå kondens og fugtig mad, når det bliver frosset.
Kender du i øvrigt optøningstricket? Det er især godt til frossent kød eller fisk, der ikke har nået at tø op endnu. Kom den frosne mad i en plastikpose, tryk mest mulig luft ud og bind en solid knude, så posen er helt vandtæt. Kom posen med madvarer i et koldt vandbad og vupti, så er maden tøet med et snuptag.

 

Plastikposer med lynlås

Plastposerne med lynlås er praktisk til opbevaring, madpakken, snacks og picnic. De tåler frost og er nemme at åbne og lukke igen, uden at du skal have gang i klemmer og knuder.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.