Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Servietter til enhver anledning

Vidste du, at du her hos Biltema.dk kan finde et bredt udvalg af papirservietter i flere forskellige nuancer og delikate farver?

Shop ensfarvet eller mønstrede luksusservietter i topkvalitet lige her til markedets bedste priser. Hos os finder du alt fra middags-, frokost-, til kaffeservietter. Vi byder på servietter, der flot kan dekorere og pynte bordet til dit kommende arrangement, selskab og til middagsbordet i dagligdagen.

 

Luksusservietter i topkvalitet

Dæk op med servietter i topkvalitet uanset anledning. Måske er det ikke servietter og deres betydning, du først henleder opmærksomhed på, når du skal planlægge din fest. Servietter er dog med til at sende præcis det signal, du ønsker. Naturligvis tjener servietter et komfortmæssigt og hygiejnisk formål, men der findes et utal af måder, hvorpå du kan anvende dem til kreativ udformning, der tilføjer et fuldendt touch til din bordopdækning. Med smukke servietter kan du give et indtryk af luksus og stilfuldhed. Samtidig kan du hos os finde papirservietter, der bidrager til underholdningsværdien og som sætter et visuelt flot udtryk med deres delikate farver og mønstre.

Med et veldækket bord, kommer du langt!

 

Papirservietter til kreativ foldning

I vores velassorterede udvalg af papirservietter, finder du servietter, der også egner sig fremragende til servietfoldning. Der findes et hav af måder, hvorpå du kan folde dine servietter. Prøv eksempelvis kræfter af med nogle af klassikerne inden for foldning af servietter - fx Rosen, Svanen, Bølgen, Vinglasviften og Bestikkuverten.

Servietfoldning af sirlige figurer er en dekorativ detalje, som dine gæster med garanti vil glæde sig over. Det handler bare om at lade fantasien råde, væbne sig med lidt tålmodighed og træne fingerfærdigheden, hvis ikke du allerede har det i dig.

Med et indbydende bord, der er veldækket og dekoreret, inviterer du dine gæster til en hyggelig aften.