Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Skål til køkkenet

En skål er et praktisk køkkenredskab til at lave mad eller til at servere maden i. Det er nærmest umuligt ikke at have en køkkenskål ved hånden. Der går mange timer med at være i køkkenet, og så er det rart at have de nødvendige køkkenredskaber. Det gør det kun sjovere at have de rette redskaber. Hos Biltema har vi forskellige køkkenskåle, som du kan bruge under madlavningen, men vi har også dem, som du kan servere maden i på middagsbordet efterfølgende. Tag et kig her på siden eller kig forbi en af vores Biltema-forretninger og find din nye skål til køkkengarderoben. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig, hvis du mangler råd.

Skål til servering

De er ikke til at undvære i et køkken. Èn skål er ofte ikke nok, fordi vi typisk bruger dem til mange forskellige formål. Derfor er det også en god idé at have skåle i forskellige materialer og størrelser. Uanset om du skal bage boller, piske æg, hælde vand fra grøntsagerne eller om du mangler en flot skål at servere aftensmaden i, så finder du den her. I vores udvalg har vi både piskeskåle med dørslag og hældetud. En køkkenskål med dørslag er praktisk, fordi du kan hælde vandet fra grøntsagerne eller pastaen fra med dørslaget. Køkkenskåle findes i forskellige størrelser og farver, så du kan vælge den, der passer bedst til dig og dit behov.

I vores udvalg finder du også serveringsskåle i glas. Vi bruger nemlig ikke kun skåle undervejs i madlavningen, men også når vi anretter og serverer maden. Mens en skål gerne må være praktisk, når vi laver maden, må den gerne være flot at sætte på bordet. Server eksempelvis dine salater i en dekorativ glasskål, som er nem at rengøre efter, fordi de kan gå i opvaskemaskinen.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.