Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Sikker opbevaring af dine værdigenstande med nøgleskabe og pengekasser

Hos Biltema finder du et stort udvalg af nøgleskabe og pengekasser til sikker opbevaring af nøgler, kontanter og andre værdigenstande.

Nøgleskabe til opbevaring af nøgler

Hvis du har mange nøgler, der skal holdes styr på, kan du have stor glæde af et nøgleskab. Med et nøgleskab får du sikker og praktisk opbevaring af dine nøgler. Hos Biltema finder du nøgleskabe i forskellige størrelser og designs med plads til et forskelligt antal nøgler, alt efter hvad du har behov for. 

Det er nemt at organisere dine nøgler med et nøgleskab

Et nøgleskab indeholder en række kroge, som du kan hænge dine nøgler på, så du nemt kan organisere dine nøgler efter et system, der passer dig. Du kan eksempelvis organisere dine nøgler ved hjælp af nøgleringe, hvorpå du skriver, hvilken lås, de hører til. Det er smart, hvis du har mange nøgler til meget forskelligt udstyr, og du ikke ønsker at bære rundt på dem alle i ét nøglebundt.

Et nøgleskab er også ideelt til eksempelvis efterskoler, højskoler eller sommerhusudlejning, hvor der er mange nøgler at holde styr på, og hvor det er praktisk at kunne organisere dem.

Mange har også glæde af et nøgleskab til eksempelvis båden eller campingvognen, hvor man ofte medbringer mange nøgler. Det kan være, at man både har nøgler med til bil, motorcykel og cykel, samtidig med at man selvfølgelig også har medbragt nøglen til huset eller lejligheden derhjemme. Det bliver hurtigt til en del flere nøgler end man normalt har med sig, når man blot forlader hjemmet i forbindelse med daglige ærinder i hverdagen. Derfor er det sikkert, praktisk og nemt med et nøgleskab til at holde styr på dem alle.

Nøgleskabe med forskellige låse

Med et nøgleskab er sikkerheden i top, fordi dine nøgler er låst inde. Men der kan være forskellige præferencer for, hvilken type lås man foretrækker. Det kan eksempelvis afhænge af placeringen af nøgleskabet eller hvem og hvor mange, der skal have adgang til det. Hos Biltema finder du både nøgleskabe med kombinationslås og nøgleskabe med cylinderlås.

Nøgleskab med kombinationslås

Når du vælger et nøgleskab med kombinationslås, bestemmer du selv kombinationen på låsen, som du nemt kan indstille så snart du tager det i brug. På den måde undgår du at skulle have en ekstra nøgle at holde styr på, og dine nøgler er i sikkerhed fra folk, der ikke kender kombinationen til låsen.

Det er forskelligt, hvor mange cifre kombinationslåsen indeholder, men alle cifrene på kombinationslåsen vil fra fabrikanten være indstillet til at være 0. Du kan nemt indstille koden til at være en anden kombination ved at åbne nøgleskabet, hvorefter du indstiller cifrene til din foretrukne kode, mens lågen er åben. Derefter kan du lukke og låse nøgleskabet ved at ændre cifrene til noget vilkårligt.

Nøgleskab med cylinderlås

Hvis du foretrækker et nøgleskab med cylinderlås til nøgle, finder du selvfølgelig også dette. Med et nøgleskab med cylinderlås er dine nøgler sikret af vejen, og du risikerer ikke at glemme koden, men skal blot opbevare nøglen til nøgleskabet et sikkert sted.

Pengekasse til kontanter og værdigenstande

Hos Biltema finder du et stort udvalg af forskellige slags pengekasser i mange forskellige designs og til forskellige formål. En pengekasse er smart og praktisk til opbevaring af kontanter og andre værdigenstande.

Pengekasse til opbevaring af kontanter

Hvis du har mange kontanter at holde styr på kan du have stor glæde af en pengekasse. Møntrummene og seddelklemmerne sikrer at dine mønter og sedler bliver på deres plads, selv under transport. Det er desuden en sikker måde at opbevare dine kontanter på, da du kan låse dem inde med den praktiske cylinderlås. Materialet gør at den er svær at bryde op, og er derfor ikke attraktiv at stjæle, hvis man ikke har adgang til nøglen også.

En pengekasse kan være smart til eksempelvis loppemarkeder, så du ikke skal have pungen op af lommen, og så pengene er organiseret og klar til at blive vekslet. Den er derfor også ideel i forbindelse med små og store arrangementer, eksempelvis i sportsforeninger eller til koncerter, hvor der kun lejlighedsvis er behov for kontanthåndtering og derfor ikke har et kasseapparat.

Sikker opbevaring af værdigenstande

Du finder også en pengekasse til bogreolen, som er designet til at ligne en almindelig bog, men som er udstyret med et hemmeligt rum, hvor du kan opbevare værdigenstande. Udover at være forklædt som en bog, er pengekassen også udstyret med en lås, så hvis uheldet skulle være ude, vil det altså ikke være muligt for de langfingrede at få adgang til indholdet i pengekassen.

Bærbar pengekasse til ferien

Du kan også få en bærbar pengekasse, som er udstyret med en wirelås, som du kan fastmontere i bilen, på hotellet eller i campingvognen. Den er smart til opbevaring af pas, mobiltelefon, nøgler og andre værdigenstande, som du har med på ferien. Wiren gør, at dine værdigenstande ikke blot er aflåst, men også fastmonteret, så det er endnu sværere for eventuelle tyve at få fingrene i dine værdigenstande.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.