Smarte og solide sikkerhedsbokse

Har du værdier, du er ekstra øm over og gerne vil beskytte mod lange fingre? Så er en sikkerhedsboks fra Biltema en investering, du absolut ikke vil fortryde. Skulle uheldet ramme dig, og du udsættes for indbrud, er dine værdigenstande gemt sikkert og aflåst af vejen med en sikkerhedsboks fra Biltema.

Se det store udvalg af sikkerhedsbokse fra Biltema nedenfor. Her finder du massive sikkerhedsbokse, så du trygt kan skjule dine værdigenstande for lange fingre.

Sikkerhedsbokse mod tyveri og brand

Har du specifikke krav til din sikkerhedsboks? Uheld rammer selv de bedste, og en pludselig opstået brand eller vandskade kan forvolde stor skade på dine værdigenstande. I værste tilfælde kan du risikere at miste dem helt.

Vil du også slippe for bekymringerne og vide, at dine værdier er i sikkerhed? Lad Biltema helgardere dig og dine værdier mod enhver ulykke. I vores brede sortiment af sikkerhedsbokse finder du blandt andet brandsikre sikkerhedsskabe, der kan modstå høje temperaturer. Så er dine værdigenstande aldrig i fare, hvis der opstår ildebrand.

Med kode eller nøglelås? Vælg din foretrukne hos Biltema

Hos Biltema finder du effektive sikkerhedsbokse. Foretrækker du din sikkerhedsboks med kodelås eller nøglelås?

Blandt sortimentet hos Biltema kan du finde begge varianter, så du ikke skal gå på kompromis med dit behov. Vælger du en sikkerhedsboks med elektronisk kodelås, skal du ikke være bange for at glemme koden, da der også er monteret en manuel nødåbning med nøgle.

Du kan forankre flere af vores sikkerhedsbokse i gulvet eller i væggen, så ingen kan rende med din sikkerhedsboks. I vores sortiment af sikkerhedsbokse kan du også finde varianter, der specifikt er velegnet til hotelværelser.

Biltema står klar til at hjælpe dig

Har du et spørgsmål til os? Eller har du brug for rådgivning, når du skal bestille din nye sikkerhedsboks? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Vores kundeservice sidder parat til at hjælpe dig, uanset hvilken forespørgsel du brænder inde med.

Ring til os på telefon 70 80 77 70, eller send en mail afsted til kundeservice@biltema.dk. Så rækker vi dig den hånd, du måtte have brug for.

4 Søgeresultater