Fra
3990

Køkkenkniv

Let anvendelige knive med knivsblad af S/S 3cr14. Håndtaget er gribevenligt og af plast.

Anvendelse og vedligeholdelse
  • Kniven er meget skarp og skal håndteres med forsigtighed.
  • Opbevar kniven utilgængeligt for børn og på en måde, så bladet ikke bliver beskadiget.
  • Brug skærebræt af træ eller plast for at undgå skader på bladet.
  • Slib kniven regelmæssigt.
  • Kniven skal vaskes i hånden for at undgå skader på bladet.
  • Brug varmt vand og opvaskemiddel, og tør kniven helt tør.
  • Brug aldrig rengøringsmidler med slibende virkning, ståluld eller lignende.
  • KOKKEKNIV, 20,5 CM

    KOKKEKNIV, 20,5 CM

    Art. 85-0260
    Kokkekniv, 20,5 cm
    6990
  • JAPANSK KOKKEKNIV, 19 CM

    JAPANSK KOKKEKNIV, 19 CM

    Art. 85-0262
    Japansk kokkekniv, 19 cm
    6990
  • BRØDKNIV, 21,5 CM

    BRØDKNIV, 21,5 CM

    Art. 85-0261
    Brødkniv, 21,5 cm
    5990
  • TRANCHÉKNIV, 21,5 CM

    TRANCHÉKNIV, 21,5 CM

    Art. 85-0263
    6990
  • SKRÆLLEKNIV, 10 CM

    SKRÆLLEKNIV, 10 CM

    Art. 85-0264
    Skrællekniv, 10 cm
    3990