Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Knapcelle batterier til dit udstyr

Man kender de cylinderformede batterier med et plus og et minus i hver sin ende, som skal vende på den rigtige måde, når man sætter dem i et apparat. Der er dog mange andre typer af batterier, og knapcelle batterier er en af dem. Knapcelle batterier kaldes også knapbatterier og bruges blandt andet i både armbåndsure, legetøj, lommeregnere og høreapparater. Et knapcelle batteri er formet som en rund mønt eller knap, der har en tykkelse på omkring et par millimeter.

Et knapcelle batteri har den fordel, at de er bedre til at holde strøm ved højt strømforbrug over længere tid end de alkaliske cylinderformede batterier, du kender fra din trådløse mus eller fjernbetjening.

Hos Biltema finder du flere forskellige typer af knapcelle batterier, som bruges i forskellige apparater alt afhængigt af både det enkelte batteri og apparatets brugsvejledning. Er du i tvivl, om du skal bruge et knapcelle batteri, eller har du spørgsmål til hvilke batterier, du har brug for, står vi klar i din lokale Biltema til at hjælpe.

Hvilken type knapcelle batteri har jeg brug for?


De fleste knapcelle batterier kan bruges til kameraer, ure, fjernbetjeninger og mere, men det afhænger meget af selve udstyrets egen brugsanvisning, da cylinderformede alkaliske batterier stadig bruges i mange apparater. Du kan derfor med fordel begynde med at læse brugsanvisningen på dit apparat for at være sikker på, at apparatet kan køre med et knapcelle batteri.