Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Headset med god lyd

Skru op for lyden. Få god lyd til billige priser. Hvorfor betale mere? Vi er hele familiens varehus, og hos os finder du de fede hørebøffer, du mangler. Brug dem til gaming, når du ser fjernsyn, hører musik eller til kontoret. Mange erhverv kræver et eller flere telefonopkald i løbet af en dag. Hos Biltema finder du hørebøffer med god lyd, som kan gøre dine hverdag lettere. Callcenter-medarbejdere, receptionister eller andre medarbejdere, der lever af at servicere kunder, skal altid have adgang til ordentlig lyd og god kommunikation. Ordentlig lyd er nemlig lig med god kommunikation, som i sidste ende betyder god kundeservice. Og hvem vil ikke gerne have have det?

Headset til ethvert behov

Uanset om du er hardcore gamer eller har et job, hvor god lyd er en forudsætning for at gøre dit arbejde, er det vigtigt at have det rigtige udstyr. Hos Biltema får du et godt computer headset til prisen. Headset med mikrofon gør det nemt for dig altid at tage telefonen hurtigt eller tale med dine gamervenner. Samtidig betyder det, at du har dine hænder fri til at tage noter eller ordne andre gøremål, samtidigt med at du taler. Det er win win og tidsoptimerende i en travl hverdag. Headset til gaming gør det hele mere levende. Det er endnu federe at spille, hvis du har god lyd, ligesom det også er nemmere at leve sig ind i spillet med gode høretelefoner, som giver god lyd. Det er vigtigt at have den bedste lyd i dit headset, når du gamer. På den måde kan du bedre høre, hvor dine fjender befinder sig, lokalisere dem og reagere på det. Et computer headset med mikrofon giver dig mulighed for at tale til og med øvrige spillere via nettet.


 
Computer headset hos Biltema

Find dit nye computer headset hos Biltema. Husk, at du via vores hjemmeside kan lægge dine varer klar til afhentning senest to timer senere. Det sparer dig for tid og besvær. Nemt og smart. Tjek også vores øvrige udvalg af computertilbehør. Vi har tastatur, computermus og meget mere, som du kan bruge både privat og til erhverv.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.