Mit Biltema – alt hvad du behøver at vide

Nu bliver det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Med Mit Biltema får du gode rabatter på udvalgte kampagneprodukter, adgang til dine gemte indkøbslister og digitale kvitteringer. Du kan tilmelde dig helt gratis.

Tilbud

For dig som anvender Mit Biltema tilbyder vi 10% på udvalgte kampagneprodukter. For at opnå rabatten skal du vise din rabatkode for kassepersonalet i betalingsøjeblikket. Dette gør du nemmest ved at vise koden på din telefon. Du finder koden ved at klikke på "Vis rabatkode".

Indkøbslister

Når du er logget ind på Mit Biltema, så kan du oprette og gemme flere indkøbslister. På den måde er du altid forberedt når du skal handle hos Biltema.

Du behøver ikke være logget ind på Mit Biltema for at oprette en indkøbsliste men vil du være sikker på at indkøbslisten bliver gemt eller hvis du vil oprette flere indkøbslister, f.eks. til forskellige projekter eller rejser, så kan du altid tilgå dine indkøbslister når du er logget ind.

Digitale kvitteringer

Med Mit Biltema kan du få dine kvitteringer digitalt. Det er nemt at komme igang og desuden helt gratis. Tjenesten som leverer digitale kvitteringer hedder Storebox.

Når du har oprettet/tilknyttet dig til Storebox og registreret dit betalingskort så kommer du til at kunne se kvitteringer på alle dine køb hos Biltema.

Du kommer altid til at have adgang til dine kvitteringer og kan anvende disse når du behøver at bytte eller returnere en vare i et af vores varehuse.

Tilmeld dig ved at klikke her eller på Mit Biltema linket i øverste højre hjørne på siden.

Mere information om Storebox finder du her.