Mit Biltema – hvorfor bør du tilmelde dig?

Vi har et stort ønske om at gøre det nemmere og sjovere at være kunde hos Biltema. Derfor har vi lavet Mit Biltema til alle vores digitale kunder. Du kan tilmelde dig og benytte tjenesten - helt gratis.

Tilmeld dig

_________________________________________________________________________________

Overblik, ekstra rabatter og ingen krøllede kvitteringer

Spar ekstra 10% på kampagneprodukter

For dig som anvender Mit Biltema tilbyder vi 10% på udvalgte kampagneprodukter. For at opnå rabatten skal du vise din rabatkode for kassepersonalet i betalingsøjeblikket. Dette gør du nemmest ved at vise koden på din telefon. Du finder koden ved at klikke på "Vis rabatkode".

Skab digitale indkøbslister

Når du er logget ind på Mit Biltema, så kan du oprette og gemme flere indkøbslister så du kan holde styr på eksempelvis igangværende projekter. På den måde er du altid forberedt når du skal handle i dit Biltema varehus.

Du behøver ikke være logget ind på Mit Biltema for at oprette en indkøbsliste men vil du være sikker på at indkøbslisten bliver gemt eller hvis du vil oprette flere indkøbslister, f.eks. til forskellige projekter eller rejser, så kan du altid tilgå dine indkøbslister når du er logget ind.

Slip for papirskvitteringerne med digitale kvitteringer

Tjenesten som leverer vores digitale kvitteringer hedder Storebox. Når du har registreret dit betalingskort og oprettet en konto hos Storebox så får du kvitteringerne på dine indkøb hos Biltema automatisk. Det er nemt at komme igang og desuden helt gratis.

Du har hele tiden adgang til dine kvitteringer og kan anvende disse når du behøver at bytte eller returnere en vare i et af vores varehuse.

Mere information om Storebox finder du her.