Lad poolen give dig en forfriskende følelse af luksus i haven!

Lad poolen give dig en forfriskende følelse af luksus i haven!

Pooldrømme, ja der findes et hav af muligheder for at realisere drømmen om egen pool i haven. Mange drømmer om en pool i baghaven men måske føles det som som et stort skridt at tage. Men sådan behøver det ikke være! En pool tilføjer ikke kun en luksuriøs stemning til baghaven, men også muligheden for at tage en forfriskende dukkert når det er varmt.

Badebassiner til have og altan

Når sommervarmen gør sig bemærket på solrige dage er det perfekt at have en pool i haven, så børnene kan lege og holde sig kølige på samme tid. Eller hvorfor ikke investere i en familiepool så alle kan deltage i legen?

Det bedste er at pools findes i mange forskellige varianter og det behøver ikke koste en formue. Vil du have en oppustelig børnepool med et sjovt og børnevenligt design findes der masser at vælge imellem, eller du kan f.eks. vælge et spabad til mere stille og afslappende stunder efter jobbet. Med en større pool(inklusiv vandpumpe) til hele familien, med poolvarmer, stige og andet tilbehør, kan du virkelig skabe en luksus oase lige udenfor døren.

Hos os os Biltema finder du en god variation af pools til alle aldre som giver mulighed for afkopling, afkøling og hyggelig badestemning. Altsammen for at upnå din drøm til en god pris!

 

Hav en frisk og ren pool hele sommeren

En pool behøver regelmæssig pleje for at holde sig frisk. Foruden specielle kemikalier behøver poolen vedligehold gennem støvsugning og eventuelt fjernelse af alger som kan børstes bort. Der findes masser af smart pooltilbehør, en del er nødvendige mesn andre er tiltænkt at gøre dit vedligehold af poolen. Det er normalt at poolen er udrustet med en filterpumpe, Sandfilter eller filterbolde er derefter noget man skal tilkøbe overover for grundig poolrengøring.

For regelmæssig rengøring kræves forskelligt tilbehør til at vaske poolens bund og kanter samt kemikaliske hjælpemidler til at decinficere vandet. Hos Biltema finder du et stort udvalg af poolplejeprodukter som gør det nemt at holde poolen frisk hele sommeren.: Hold poolen ren med Biltemas poolpleje!

Poolrengøring - sådan håndterer du vandet i din pool (DIY artikel)

Plejeguide til din pool (pdf)

 

Tilbehør til poolen

Der findes meget godt tilbehør for at skabe de bedste forudsætninger for din pool. I det lidt køligere nordiske klima vælger mange at opvarme vandet i poolen med en varmepumpe. Eller hvorfor ikke vælge et mere miljøvenligt alternativ såsom solvarmere til poolen.

For at holde vandet frit for blade og andet snavs er det også fornuftigt at benytte sig at et poolovertræk/pooloverdækken når der er badet færdigt sidst på dagen. Alt dette og meget mere praktisk pooltilbehør såsom poolstige, pooltermometer og reparationskit kan du nemt finde hos os i Biltema.

Når sommeren er slut bliver de fleste pools pakket væk og opbevaret i garagen til næste år.

 

Vandlegetøj

Kig gerne på resten af vores store sortiment, som desuden indeholder badevinger, madrasser og badelegetøj til børn - perfekt at lege med i jeres nye pool i haven eller til at tage med på udflugter til hav og strand.

Vandlegetøj til solrige og varme dage>>

Hav en dejlig sommer!