Skab hyggekroge på terrassen (og i haven)

Skab hyggekroge på terrassen (og i haven)

Havelivet er meget mere end blomster og bede. Hvis du forstår at indrette din terrasse rigtigt, kan du flytte stort set alle dine inderum udendørs i sommerhalvåret.

Mange danskere har de seneste år taget udekøkkenet til sig og indrettet fuldt funktionelle køkkener på terrassen eller i et hjørne af haven. Ligeledes bruger flere og flere grillen til at kokkerere - især når der er penge at spare på elregningen. Men faktisk kan du let flytte flere af husets aktiviteter ud på terrassen, når solen skinner.

Du kan begynde med at lave et udendørs bad. Eller du kan gå all ind og inddele terrassen i mindre rum med plads til for eksempel hyggeligt samvær, leg eller afslapning. Har du teenagebørn, kan du måske lave et særligt ungehjørne med bålsted, hvor de unge kan hygge med vennerne på de lange, lyse sommeraftner. Kun fantasien sætter grænser, når det gælder terrassens hyggekroge.

Inspiration til terrasseliv:

En plads i solen

Biltemas luksuriøse hængekøje i hvid bomuld kan sættes på et stativ, så den er let at flytte rundt og placere lige der, hvor du vil have den - for eksempel midt i solen. Stativ medfølger ikke.

83717
83715

Mad over bål

Med et hængende ildsted på tre ben kan du invitere hele familien på bålmad. Stativet kan skilles ad og er let at tage med sig og opbevare.

Sæt sejl for solen

Et solsejl er en perfekt løsning, hvis du vil skabe et lille rum afskærmet fra solens stråler, eller hvis du vil have dine sommeraftener til at vare længere, når duggen falder. Findes i flere størrelser.

Et hvil på terrassen

Et behageligt loungesæt, der inviterer til et hvil - eller en hyggesnak. Sættet er fremstillet af vejrfast materiale og består af et bord, en sofa og to lænestole.

83719

Til lyse nætter

Selv om sommeren er lig med lyse nætter, vil solcellelamper være med til at give aftenen et ekstra skær af hygge.

83716
83718

Tag en skyller

Med en elegant havebruser kan du tage en skyller under den blå himmel. Bruseren har en højde på hele 220 cm og sin egen vandbeholder, der varmes op af solens stråler.

 

Relaterede artikler

7 tips til belysning i haven

7 tips til belysning i haven

Ved at placere forskellige typer belysning, forskellige steder i haven, skaber du dynamik og et behageligt udemiljø. Vi guider dig!

Afslappende spa i haven

Afslappende spa i haven

Det er vigtigt at koble af og slappe af ordentligt. Gør det med et spabad hjemme i haven. Vi giver dig vores bedste spa-tips!

Pleje af græsplænen

Pleje af græsplænen

Det kræver noget arbejde at få en flot græsplæne. Nogle af de ting du bør være opmærksom på, kan du læse om her.