Biltema udvider sortimentet med premium-kæledyrsfoder

Biltema udvider sortimentet med premium-kæledyrsfoder

Efter succeser med kattegodbidder, der forhindrer hårboller, og tyggepinde, der holder hundens tænder rene, tager Biltema nu skridtet videre og markerer sig som kompetent forhandler af kæledyrsfoder i hele Norden.

Folk med kæledyr bekymrer sig helt naturligt om at give dem et godt liv. Der er mange faktorer at tage med i overvejelserne, når det kommer til pleje, men for at den lodne ven skal være glad og sund, er det først og fremmest nødvendigt med nærende foder af god kvalitet. Efter succes med tilbehør til kæledyr tilføjer Biltema derfor premium-foder til deres sortiment. Med den nye type foder til hunde og katte findes nu et sundt og godt valg til kæledyret i Biltema.

Det nye premium-foder til hunde og katte er et komplet tørfoder, der vil give dit kæledyr alle dagens ernæringsmæssige behov. Foderet indeholder de vigtigste ingredienser fra kylling og ris, der bidrager til en velafbalanceret kost med vitaminer, mineraler, proteiner, fedt og fibre. Desuden indeholder fodret flere umættede fedtsyrer, såsom Omega 3 og 6. Fodret kommer fra en velrenommeret europæisk leverandør med veterinærgodkendelse, og den genlukkende emballage hjælper med at holde fødevaren frisk længere.

Husk at dit kæledyr altid skal have adgang til frisk vand.

 

Biltema er med 142 varehuse en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og multimedia, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk