Metalmaskiner til skæring af metal og plast

Hvis du skal bruge en maskine til at skære i rør, firkantprofiler eller rundstænger af metal og plast, så finder du det her på siden. Vi har metalmaskiner, som gør det nemt at skære og arbejde med materialer i metal. Du finder tekniske oplysninger om vores metalmaskiner under hver produktside, hvor du også finder manualer og dokumenter med endnu flere produktinformationer.

Hos Biltema er du altid sikker på at finde produkter i god kvalitet til faste lave priser, og det gælder naturligvis også vores metalmaskiner. Du finder alle vores maskiner herunder, og hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Metalmaskiner til effektiv udskæring af metal og plast

Med en metalmaskine fra Biltema får du redskabet til effektivt at udskære elementer i metal eller plast. Dine elementer kan være alt fra rør, firkantprofiler og rundstænger, så længe de har et omfang, som din maskine kan håndtere. Maskinen er tilegnet til intermitterende brug, så vi råder dig derfor til, at motoren ikke holdes i gang i mere end 3 minutter i løbet af en 10 minutters periode. Under udskæring er det vigtigt, at dine emner er udformet på en måde, hvor du sikkert kan fastspænde dem til skruestikken. Derudover er maskinen kun beregnet til at udskære materialer i metal og plast, og den må derfor ikke anvendes til andre materialer. Eksempelvis kan du ikke bruge maskinen til at save i træ.

Find metalmaskinen til dine behov

Når du skal vælge en af vores metalmaskiner, så skal det komme med baggrund i dine behov. Det er derfor vigtigt, at du overvejer, hvilke opgaver din maskine skal kunne udføre. Det handler blandt andet om, hvor ofte du vil anvende din metalmaskine, samt hvilke materialer den skal kunne bearbejde. Du finder tekniske oplysninger og dokumenter omkring vores maskiner på produktsiden, så du er helt sikker på, at metalmaskinen passer til dine arbejdsopgaver.

Kapskive til metalmaskiner

Skal du bruge en kapskive, der kan anvendes til din metalmaskine fra Biltema, så finder du det lige her. Skiverne må ikke anvendes til håndholdte maskiner, men passer til vores metalskærer.

Hav altid høj sikkerhed

Når du anvender en af vores metalmaskiner, så er det vigtigt, at du følger de anviste regler og forordninger for anvendelse af maskinen. Derudover skal du naturligvis følge de regler og love, som gælder der, hvor din maskine anvendes. Herunder har vi samlet nogle væsentlige sikkerhedsforskrifter, så du er beskyttet, når du anvender din maskine.

Bær altid sikkerhedsudstyr når du anvender metalmaskinen
Når du skal anvende din metalmaskine, er det vigtigt, at du altid bærer høreværn, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn. Høreværnet er med til at beskytte din hørelse mod høje og skingre lyde, mens beskyttelsesbrillerne forhindrer gnister og andet i at springe op i øjnene. Derudover er det vigtigt at bruge åndedrætsværn, da støvpartikler fra forskellige metaller er farlige at indånde. Metalstøv kan forme sig i lungerne, hvilket kan føre til alvorlige lungesygdomme.

Vær altid frisk når du anvender maskinen
Det er vigtigt, at du ikke anvender maskinen i situationer, hvor du ikke har fuld kontrol over dine handlinger. Du bør derfor ikke anvende din metalmaskine, hvis du er træt, medicineret eller påvirket af stoffer og alkohol.

Brug sikkert arbejdstøj
Vi råder altid til, at du bærer rigtigt arbejdstøj og skridsikre sko, når du arbejder med en af vores metalmaskiner. Undgå at have løstsiddende tøj på eller smykker, som kan sætte sig fast i maskinen.

Kontroller altid din maskine inden brug
Du skal altid være opmærksom på, om alle maskindele, og især de bevægelige, sidder korrekt placeret. Beskyttelsesanordningerne skal være på plads og fungerer. Derudover skal du være opmærksom på, at dine savklinger skal være skarpe.

Har du spørgsmål?

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til vores produkter eller services, så er du mere end velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, så du er sikker på at få præcis den metalmaskine, der passer til dine behov.

0 Søgeresultater