Biltema – en vigtig bidragyder

Vores sociale tilstedeværelse, mangfoldighed og inkluderende tilgang til vores lokalsamfund er noget, vi tager meget seriøst og fortsat fokuserer på i vores fremtidige vækst. Der er sket meget siden starten med salg af reservedele til fornuftige priser for 56 år siden og vores ekspansion fortsætter. Vi tilbyder nu 19.000 produkter til hele familien. I løbet af året har vi millioner af kunder i vores over 150 varehuse i 4 lande, og antallet af varehuse vil blive fordoblet i de kommende år. Biltema er inde i en fantastisk god udvikling og omsætter i omegnen af 11 milliarder SEK om året.

Vores medarbejdere er vores største ressource og helt afgørende for vores vækst. I Norden har vi nu mere end 4000 ansatte, og vi skaber 300 nye arbejdspladser hvert år. Vi har mere end 1000 sæsonarbejdere, og for mange er Biltema deres allerførste joberfaring. Vi er meget stolte af vores positive forretningskultur, og vi sikrer, at hver eneste person, der bliver en del af vores familie, får en fair chance for at lykkes og vokse med os.

1,9 mia. SEK i selskabsskat

Biltema er en solid og vigtig bidragyder. Med en samlet sum på 1,9 milliarder SEK i selskabsskatter de seneste fire år, er vi stolte af at kunne bidrage med betydelige skatteindtægter i de nordiske lande. Vores ansatte bidrager med kommunale skatter, som er meget velkommen – især i de mindre kommuner, hvor vi har etableret os. Vi følger selvfølgelig loven og lever op til alle forpligtelser i de lande, vi driver virksomhed i, og vi sikrer at alle vores leverandører følger vores strenge krav til sundhed og sikkerhed.
At gøre en positiv forskel i verden er noget vi brænder for. Gennem Biltema Foundation arbejder vi hver dag alt, hvad vi kan med lokal inkludering, mangfoldighed og miljøvenlige tiltag for at verden kan blive et bedre sted.

For mere information om vores ansvar – se https://www.biltema.dk/miljo/ og https://www.biltema.dk/biltema-foundation/.