Vores cykelmodeller - hvilken passer dig?

Vores cykelmodeller - hvilken passer dig?

Til dig, der cykler til arbejde, til dig, der cykler i byen eller til dig, der cykler i skoven. Til dig, der er stor, for dig, der er lille. Til dig har vi cyklen.

Som nordens største cykelforhandler er vores sortiment stort, og varianterne er mange. Vi har cykler til alle forhold, for at matche dine behov og forventninger til, hvordan din cykel skal være. Vores Yosemite-serie er udviklet til vores nordiske klima, hvor cyklens funktion og holdbarhed er i fokus, så du kan bruge din cykel i mange år fremover uanset klima og vejr. Med Yosemite bringer vi dig aktivt tættere på naturen på en kvalitetscykel, der giver dig frihed og giver dig mulighed for at suse af sted. Med Biltemas cykler får du de samme høje standarder som hos mange andre cykelforhandlere, til en god pris!

Men hvilken cykel passer dig bedst? Lad os finde ud af, hvilke af vores modeller der passer netop til dig og dine behov.

Cykle på arbejde

Er du cykelpendler, der cykler længere afstande til arbejde og har brug for en pålidelig og stabil cykel? Lad os præsentere vores forskellige modeller, der er ideelle til at pendle på cykel til arbejde.

Damecykel

Hvilken damecykel, du skal vælge til din pendling, afhænger af, hvor langt du har til arbejde. Vores cykelmodeller City Ride, City Classic, Classic, City Comfort og Single Speed er alle moderne og komfortable cykler, og de er velegnede til pendling i både småbyer og storbyer.

City Ride leveres med cykelkurv, cykellygter og bagagebærer, ligesom City Classic. Den eneste forskel mellem dem er, at City Classic og City Comfort har 3 eller 7 gear og leveres med en godkendt stellås.

Classic-modellen har også 3 gear, men leveres uden cykelkurv og cykellygter. Hvis du vil have en cykel uden gear, er det vores Single Speed, du skal se på.

Hvis du skal pendle over længere afstande, anbefaler vi i stedet vores modeller Roller eller Trekking, som har flere gear og er alsidige pendlercykler.

Roller-modellen har 7 gear, mens Trekking har op til 21 gear. Jo flere gear din cykel har, jo lettere bliver det naturligvis at cykle længere afstande og klare forskellige typer underlag.

Roller-modellen er opkaldt efter cyklens ”rullebremser” fra Shimano, der er monteret både for og bag. Det er bremser med kraftig bremsevirkning, der stort set er vedligeholdelsesfri.

Udforsk vores brede udvalg af damecykler 

Herrecykel

Hvis det er en herrecykel, du vil pendle med, anbefaler vi en af modellerne Roller eller Trekking. Roller er en 7-gears, let pendlercykel, og Trekking har 21 gear, hvilket gør den til den ultimative cykel til længere pendlerture.

Find din herrecykel blandt vores forskellige modeller

Sportscykel

Hvis du leder efter en pendlercykel med et mere sporty look, er det en Trekking sportscykel, du skal se på. Det er en pendler- og turcykel med store præstationer, med let aluminiumstel og indstillelig frempind samt 21 gear.

Udforsk vores udvalg af Sportscykler

Elcykel

Hvis du i stedet ønsker en elektrisk cykel til din pendling, kan vi anbefale damecyklen E-comfort Pro, der er en klassisk elcykel og er ideel til længere pendling.

Vi tilbyder også modellerne Mid Drive Dome og Mid Drive Madera, der er mere sporty modeller, med en kraftig motor, der gør den perfekt til pendling ad landevej, grusvej eller i byen.

Her finder du alle vores elcykler.

Cykling i byen

Måske cykler du kortere afstande i byen og har brug for en stabil og enkel cykel, som nemt kan bringe dig gennem gader og pladser? Pendler du med offentlig transport og har brug for en let cykel til at tage med i byen? Vi har cykelmodeller til bycykling!

Damecykel

Vores modeller City Ride og Classic er deres 3 gear meget velegnede til cykling i byen, og naturligvis også udenfor. De er moderne og alsidige cykler, med komfortabel siddestilling og lav indstigning. Lav indstigning betyder, at stellet er så lav, at du bare kan sætte sig på cyklen uden at skulle løfte benet over sadlen. Alle cykler har en praktisk bagagebærer, og City Ride-modellen leveres også med en cykelkurv, der hjælper dig med nemt at transportere dine indkøbsposer eller arbejdstaske.

Vi tilbyder også en damecykel uden gear, der hedder Single Speed, som er en retroinspireret damecykel med et stærkt stålstel og en behagelig siddestilling.

Udforsk vores sortiment af damecykler 

Herrecykel

Vores City Folding herrecykel er nem og praktisk at folde sammen, så du nemt kan tage den med dig, når du stiger på bussen eller går op på kontoret.

Find din herrecykel blandt vores forskellige modeller

Elcykel

Vi har også en sammenklappelig elektrisk cykel ved navn Folding. Ligesom City Folding-modellen er den let og nem at folde sammen, men med en motor, der giver dig ekstra kraft til kørslen.

Vores City Sport elcykel er også en god bymodel, med forstærket aluminiumstel og et batteri, der er integreret i stellet, hvilket giver et mere sporty look. Cyklen er også udstyret med en betjeningsenhed med 6 assistancetrin og en batteriindikator.

Udforsk vores elcykler.

Cykling i skov og terræn

Er du en eventyrer, der elsker fart og ikke frygter lidt mudret terræn og vanskelige skovveje?


Hvis du i stedet vil have en mountainbike, der er velegnet til lettere terræn såsom grus og lettere stier i skoven, så se på vores modeller XC og X-trail. X-trail har desuden lidt større stelhøjde end vores andre mountainbikes, så den passer til dem, der er lidt højere.

Vi har også mountainbikes, der er konstrueret til, at du kan hoppe og lave tricks, men som også er fremragende til at cykle på indkøb eller i skole med. Det er vores Free Rider, en cykel der størrelsesmæssigt passer til både børn og unge.

Udforsk vores sortiment af mountainbikes

Elcykel

Vil du have en elcykel, der fungerer godt i terræn? Så er det enten vores Embt Hetcy-E eller Fat Tire E, du skal købe! Embt Hetcy E er en mountainbike til lettere terræn, men med lidt bredere dæk end en normal mountainbike. Fat Tire E er en mindre cykel med højt styr, så du sidder behageligt på cykelturene.

Udforsk vores el-cykler til terræn

Tid til en elcykel?

Tid til en elcykel?

Udforsk vores sortiment af batteridrevne cykler. Alt fra den klassiske elcykel model til den mere sporty udgave.

Vis cykler
Udforsk vores cykelsortiment

Udforsk vores cykelsortiment

Udforsk vores udvalg af cykler. Uanset om du er engageret sportscyklist , pendler eller bycyklist så finder du masser af muligheder.

SE CYKLER HER
Husk cykelhjelmen!

Husk cykelhjelmen!

At cykle er en udemærket form for motion men det er vigtigt med det rigtige udstyr.

Læs mere