Biltema Foundation: Besøg i den kommende bygning

Biltema Foundation: Besøg i den kommende bygning

Biltema Foundation har for nylig besøgt byggepladsen for en topmoderne bunker, der skal huse nyt udstyr til FLASH-radioterapi. Dette besøg markerer et betydeligt skridt i fondens engagement i kampen mod kræft. FLASH-terapi, en banebrydende metode til behandling af kræft, er udviklet gennem forskning på Lausanne Universitetshospital.

Takket være en samlet donation på 460 millioner SEK fra Biltema Foundation, gør denne behandling det muligt at levere høje strålingsdoser på millisekunder, hvilket betydeligt reducerer skader på sundt væv og fjerner behovet for kemoterapi. Konstruktionen af bunkeren er afgørende for projektet og vil sikre sikker og effektiv brug af FLASH-terapien. Design og konstruktion af bunkeren udføres i samarbejde med CERN, verdens største partikelfysiklaboratorium.

Adelina Voci, talsperson for Biltema Foundation, udtalte: "Denne banebrydende behandling har potentiale til at revolutionere kræftbehandlingen, og vi er forpligtet til at finde løsninger, der forbedrer livet for dem, der er berørt."

Om Biltema Foundation: Biltema Foundation støtter samfundsudviklingsprojekter globalt med fokus på bæredygtighed og forbedring af menneskers liv. Fonden er involveret i flere velgørende områder, herunder katastrofehjælp og medicinsk forskning."

Relaterede artikler

Biltema Foundation støtter kræftforskning

Biltema Foundation støtter kræftforskning

Biltema Foundation fortsætter sit engagement i kampen mod kræft.

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas varehuse og lagre er udstyret med jordvarme, som giver køling, varme og varmt vand til vores ejendomme, hvilket sparer energi med op til 75%.

Biltema donerer stort millionbeløb til Ukraine

Biltema donerer stort millionbeløb til Ukraine

Biltema Fonden, der blandt andet har til formål at yde bistand i kriseområder verden over, har netop doneret 20 millioner SEK (cirka 14 mio. danske kroner) til hjælpearbejdet i Ukraine.