Biltema Foundation donerer 2,5 millioner SEK til Læger uden Grænser

Biltema Foundation donerer 2,5 millioner SEK til Læger uden Grænser

Biltema Foundation er stolt over at kunne offentliggøre en donation på 2,5 millioner svenske kroner til Læger uden Grænsers (Médecins Sans Frontières, MSF) livsvigtige arbejde i Ukraine og andre kriser verden over. Denne donation er et udtryk for vores dybe tro på vigtigheden af fortsat at støtte de organisationer, der er i frontlinjen i verdens kriseområder. Især set i lyset af den seneste tragiske hændelse, hvor et af Læger uden Grænsers kontorer i Ukraine blev bombet.

"Vores donation til Læger uden Grænser afspejler Biltema Foundations engagement i humanitær støtte og solidaritet med dem, der er hårdest ramt af konflikter og katastrofer," siger Adelina Voci, talsperson for Biltema Foundation. "I en tid, hvor mediernes dækning ikke er så stærk, er det mere afgørende end nogensinde, at vi fortsætter med at yde vores støtte til de organisationer, der står ved de mest udsattes side, uanset omstændighederne."

Læger uden Grænser har været aktive i Ukraine i forskellige perioder siden 1999. I dag arbejder Læger uden Grænser på at yde sundhedspleje og donere forsyninger og uddannelse til hospitaler, der behandler mennesker ramt af krigen. Deres utrættelige indsats for at levere pleje under de mest udfordrende forhold, er både inspirerende og afgørende.

"Vi er utrolig taknemmelige for Biltema Foundations generøse bidrag. Denne støtte vil gøre en betydelig forskel for vores arbejde i Ukraine og andre kriser, vi arbejder i. Behovene er enorme verden over, og hvert bidrag redder liv," siger Ida Bah, indsamling chef for Læger uden Grænser i Sverige.

Gennem denne donation bekræfter Biltema Foundation sit engagement i at støtte de mest udsatte i verden og opfordrer andre organisationer og individer til at gøre det samme. Sammen kan vi gøre en reel forskel.

Relaterede artikler

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas mål er at være klimaneutral

Biltemas varehuse og lagre er udstyret med jordvarme, som giver køling, varme og varmt vand til vores ejendomme, hvilket sparer energi med op til 75%.

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Biltemas solcelleprojekt er i fuld gang!

Målet er at installere 1 million kvadratmeter solceller.

Kæmpe fremmøde til åbning af Sønderborg

Kæmpe fremmøde til åbning af Sønderborg

Det gik ikke stille for sig, da landets attende Biltema i morges åbnede på Augustenborg Landevej 11 i Sønderborg.