139,-

Polishsæt til lygter

Art. 36-28
Til renovering af lygteglas og andre former for klar plast. Genopretter klarheden og fjerner effektivt ridser og oxidering i plasten. Komplet renoveringssæt. Følgende indgår: Polermiddel 75 g Forsegling 125 ml MikrofiberkludPolermidlet er let slibende og fjerner nemt belægninger, ridser og misfarvede polymerer fra gamle lygteglas, så de bliver som nye. Derefter påføres forseglingen, som afviser regn og sollys, og samtidig forebygger den, at glasset bliver mat eller oxideret. Den er nem at påføre og efterlader ingen spor, hæfter sig på overfladen og giver glasset en ny glans. Dette renoveringssæt må ikke anvendes på nye og ubeskadigede lygter.Sådan gør du:
  1. Arbejd med en lygte af gangen.
  2. Rengør lygteglasset med et vaskemiddel beregnet til lygteglas for at fjerne overfladesmuds.
  3. Afdæk området omkring lygten for at beskytte lakken.
  4. Påfør polermiddel på mikrofiberkluden, og puds den gulnede overflade væk. Fjern overflødige rester med mikrofiberkluden.
  5. Ryst forseglingsflasken godt. Hæld en lille smule på mikrofiberkluden.
  6. Tør glasset med cirklende bevægelser, og sørg for, at hele glasset bliver bearbejdet. Dette indkapsler glansen og fjerner synlige ridser. Brug om nødvendigt mere af midlet. Brug mikrofiberkluden til at fjerne overflødigt middel.
Polish
Skadelig for vandlevende organismer, med langvarige virkninger.
Vis beskyttelsesbetegnelser
Indholdet/beholderen bortskaffes i henhold til alle lokale, regionale, nationale og internationale regulativer. Undgå udledning til miljøet. Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten.
Sealer
Vis beskyttelsesbetegnelser
Opbevares utilgængeligt for børn. Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten.

Relaterede produkter