Cykler i høj kvalitet til lave priser

Cykler i høj kvalitet til lave priser

Når du skal have ny cykel, er Biltema et godt sted at lede! Vi har et stort udvalg af cykler, der blandt andet indeholder damecykler, herrecykler, elcykler og cykler til børn. Uanset om du mangler en cykel til at pendle på job, til brug i byen eller måske til sportsbrug, har vi en cykel, der passer til dig. Fælles for alle vores cykler er, at de sælges til en skarp pris, hvor alle kan være med.

Du genkender sikkert mærket Yosemite, Biltemas eget cykelmærke som findes i talrige designs.

Stort udvalg af dame- og herrecykler

Hos Biltema har vi et stort udvalg af dame- og herrecykler. Mange bruger sin cykel som transportmiddel, når de skal rundt i byen. Hvis du primært mangler en cykel til bybrug, kan du vælge en af vores city bikes. De har god komfort, og de fleste af dem har cykelkurv, der kan opbevare dine ting, imens du er på farten.

Hvis du tager cyklen på arbejde, kan en af vores pendlercykler være et godt valg. Når du cykler hver dag, er det vigtigt, at komforten er i højsædet. Hvis du har langt til jobbet, er det især vigtigt, at cyklen giver en komfortabel siddestilling, og at den kører godt.

Hvis du mangler en cykel, du kan have med på farten, er vores foldbare cykler et oplagt valg. Med sin størrelse kan cyklen nemt tages med, når du eksempelvis skal på ferie.

Billig elcykel

Danskerne har i høj taget elcyklen til sig, og cyklens popularitet er vokset enormt de sidste par år. Den ekstra trækkraft gør det muligt at bruge cyklen til længere distancer, og mange har endda skiftet bilen ud med elcyklen. Dagene hvor du dukkede svedig op på job efter en lang cykeltur er ovre, og du har stadig mulighed for at slippe for morgentrafikken og bilkøerne.

Hos Biltema skiller vi os ud med cykler i et billigt prisleje. Vores elcykler er billige, men det går ikke ud over den høje kvalitet. Vi har både elcykler til bybehov, sporty elcykler og cykler i mountainbikemodel. Vi har også folde elcykler, der nemt kan foldes sammen og tages med. Mange af vores elcykler har batteriet i midten af cyklen, hvilket giver en bedre vægtfordeling og et mere sporty look.

Sportscykel i høj kvalitet

Hvis du er til længere cykelture ud i det blå, kan en sportscykel være en god følgesvend. Cyklen er lavet til de lange ture, og de fleste sportscykler har et let stel, så cyklens vægt ikke sænker dig. De længere ture stiller også krav til cyklens komfort, og at både sædet og håndtag er lavet af gode materialer.

Der findes forskellige sportscykler, alt efter om du mangler en cykel til landevejsture, til ture med oppakning eller noget helt tredje. Hos Biltema finder du alt fra den klassiske urban cykel i et sporty look til en landevejscykel med 24 gear. Hvis du er i tvivl, om hvad du skal vælge, fordi du både cykler i by og terræn, kan en hybridcykel være et godt valg.

Børnecykel

Vi har også et stort udvalg af cykler til de små. Vi har både løbecykler, børnecykler og juniorcykler. Cyklerne findes i mange forskellige størrelser og farver.

Løbecykel

Lær barnet at cykle med en løbecykel, hvor der ikke er pedaler eller bremse. Barnet skal bruge benene til at starte og bremse. Løbecyklen træner barnets balance og giver samtidig  en god fornemmelse, af hvordan det er at cykle.

Børnecykel

Biltema har et stort udvalg af børnecykler i forskellige designs og farver. Cyklerne findes både med og uden gear. 

Når barnet skal have ny cykel, skal den naturligvis passe til barnets højde. Cykelstørrelserne bliver angivet i tommer, hvilket til tider kan virke en smule forvirrende. Vi har derfor lavet en guideline her, der kan bruges som anvisning:

12” cykel passer til børn i højden 90-105 cm
16” cykel passer til børn i højden 100-120 cm
18” cykel passer til børn i højden 105-125 cm
20” cykel passer til børn i højden 115-140 cm

Juniorcykel

Til de lidt større børn er juniorcyklen et godt valg. Her kan I både finde den klassiske cykel, bycyklen og mountainbikes, og cyklerne findes i et stort udvalg af smarte farver. Der er altså rig mulighed for at finde en cykel, der passer til ethvert behov.

Hvis du er i tvivl, om hvilken cykel du skal vælge, kan du altid besøge din lokale Biltema. Vores personale står klar med vejledning og gode råd.