Herrecykler til transport og fritid

Biltemas herrecykler er stabile, driftsikre og gode at cykle på  - til en rimelig pris. Vi har et bredt udvalg af modeller: Pendlercykler, hybridcykler, bycykler, sportscykler og foldecykler. Du finder dem alle sammen her!

Uanset om din herrecykel er et essentielt, dagligt transportmiddel, eller om du er en weekendkriger i lycra, skal cyklen være i en solid kvalitet, der er behagelig at cykle på og giver maksimal køreglæde.

Hos Biltema finder du både helt klassiske cykler til kortere transportture, moderigtige citybikes, mountainbikes og landevejscykler til træning og lange ture. De fleste af vores herrecykler har den klassiske tværstang med høj indstigning. Tværstangen giver større stivhed til cykelrammen og dermed dig mulighed for højere fart og større fremdrift. Har du svært ved at få benet hele vejen over, byder vores foldecykel på lavere indstigning - ellers har vi også flere elcykler med lav indstigning.

Du kan få herrecykler i mange forskellige modeller til både transport- og fritidsbrug. Overvej først hvad dine behov er: skal du have et dagligt transportmiddel over en kortere strækning, pendle langt, eller mest træne i weekenden? Og er det så landevej eller mountainbike og terræn, der gælder? Eller er det bare meget rart at have en cykel, selvom du måske ikke bruger den så ofte igen? Find en model, der passer til dine behov. Er du i tvivl, kan du altid spørge vores dygtige medarbejdere i din lokale Biltema. De hjælper og rådgiver gerne.

Retro herrecykel - den klassiske bycykel

Den klassiske gammeldags herrecykel eller retrocykel er en storfavorit hos mange. Den er robust og stabil med tidløst design. På en klassisk herrecykel sidder du behageligt i oprejst position, så du har godt overblik over trafikken. Til korte, daglige transportstrækninger er den også god med mange muligheder for ekstraudstyr som barnestole, bagagebærere og cykelkurve. Så fungerer cyklen også når den mindste skal afleveres i institution på vej til arbejde, og der skal købes ind på vejen hjem. Det gør cyklen oplagt til hverdagsbrug. Mange foretrækker indvendigt gear til denne cykeltype, da det minimerer vedligeholdet. Hos Biltema finder du også tilbehør som cykelkurve og børnesæder.

Herrecykel til sport

Landevej eller terræn? Det er det helt store spørgsmål, når du er ude efter en cykel til træningsbrug. Biltema har begge dele. Under herrecykler finder du kombinerede pendler/trekkingcykler, mens du skal kigge under vores mountainbike eller sportscykelkategori for at se vort store udvalg af sportscykler og mountainbikes.

Specialcykler til herrer: Foldecykel og elcykler

Biltema har også en række specialcykler til herrer. Her finder du foldecyklen, der er oplagt til pendleren, der skal have cyklen med i bus, tog, eller bil noget af vejen. Foldecyklen er også en favorit på camping- og bilferier eller hos sejleren. Den er nem at stuve af vejen, men giver dig langt større bevægelsesradius.
 

Elcyklen giver et ekstra skub og gør det mere tilgængeligt at cykelpendle over længere afstande. Til cyklisten med begrænsede kræfter er elcyklen også et god redskab til at komme op på cyklen igen. Se mere under vores elcykler.

Hvilken størrelse herrecykel skal du vælge?

Din cykel skal have den rigtige størrelse, indstilles korrekt og justeres ordentlig for at være behagelige at cykle på. Skal du cykle langt, er det også vigtigt med en komfortabel saddel.
Du skal kunne nå ned til vejen med én fod, mens du sidder på sadlen. Sadlen skal være vandret. Sadelhøjden skal indstilles så du træder på pedalen med forfoden uden at vrikke i hofterne. Styrhøjden kan justeres efter brug -skal du cykle langt og hurtigt, kan det være mest behageligt med et lavere styr. I bytrafik er det tit mere behageligt med et højere styr, så du har en mere opret stilling og bedre udsyn over trafikken.

Forskellige cykelproducenter har forskellige standarder for størrelser og måler i alt small til large over centimeter og tommer. Desuden er der forskel på om du skal have en mountainbike, citybike, eller racer. Derfor kan det også være en god idé at prøve cyklen før du køber, hvis du ikke ved hvilken størrelse du skal have. Du er meget velkommen til at sætte dig op på cyklen i varehuset og prøve højden af.
Mountainbikes er som oftest mindre i stelstørrelse, mens raceren er størst, og citybiken vil ligge midt mellem de to.

 

 

4 Søgeresultater