Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Herrecykler til transport og fritid

Guide til køb af herrecykel – Find en herrecykel, der passer til dig

At cykle på gader og stræder på en traditionel herrecykel er noget helt særligt. Men for at nyde cykelturen har du brug for en herrecykel, der passer til dig og din hverdag. Her kan du læse mere om, hvad du skal overveje, når du køber en cykel.

Hvordan skal du bruge herrecyklen?

Før du begynder at se nærmere på herrecykler, skal du være klar over, hvordan du har tænkt dig at bruge den. Planlægger du at cykle til og fra arbejde? Så er en cykel med flere gear måske bedre! Men hvis du kun skal cykle til stranden i ferien, kan en mere enkel herrecykel være mere velegnet til dig.

Hvilken stelstørrelse skal du vælge?

Når du vælger, hvilken herrecykel du skal købe, skal du også tage højde for din kropshøjde i forhold til cyklen. Ligesom en damecykel er størrelsen på en herrecykel normalt angivet som hjulstørrelsen i tommer. En herrecykel er dog lidt større end en damecykel, uanset om hjulene er lige store, og derfor kan du ikke stole udelukkende på hjulstørrelsen. Derfor skal du prøve cyklen, inden du beslutter dig. Glem ikke cykellygter og cykelhjelm, så du får en sikker cykeltur.

Yosemite by Biltema  

Vores flotte udvalg af cykler fra Yosemite by Biltema er udviklet til aktiv brug i den nordiske natur. Oplev vores cykler, og tag på eventyr i grønne skove, på lange landeveje eller i den pulserende storby. 
Her finder du inspiration og den helt rigtige cykel til dig. 

Ofte stillede spørgsmål om herrecykler

Hvorfor skal jeg have en herrecykel?

Fordelen ved en herrecykel er, at den har en vandret stang, der gør stellet langt mere stabilt. Det diamantformede stel gør også cyklingen mere effektiv.

Hvilken størrelse herrecykel skal jeg have?

Det afhænger af din højde og af, hvor lange ben du har, og hvor lang din overkrop er.

Hvad er forskellen på damecykler og herrecykler?

En damecykel har lav indstigning og mangler den vandrette stang, der er karakteristisk for en herrecykel. Herrecykler fås også i større stelstørrelser og har større afstand mellem sadel og styr.

Kan jeg selv udføre cykelservice?

Sagtens! En del cykelservice kan du nemt udføre selv med de rette værktøjer og den rette vejledning. Få hjælp af vores vejledninger og videoer her.