Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Damecykler

Guide til køb af damecykel – Find den helt rigtige damecykel

Der findes et væld af forskellige damecykler, hvilket kan være ret overvældende, når man skal vælge. Hvad skal man egentlig overveje, når man køber en damecykel?

Hvad skal du bruge damecyklen til?

Det første, du bør tænke på, er damecyklens funktion. Hvis du primært skal cykle i byen, kan en klassisk damecykel med tre til syv gear være perfekt, men hvis du skal pendle langt, er det måske bedre med en lettere cykel, som er tilpasset til længere afstande.

Hvilken stelstørrelse passer dig bedst?

Stelstørrelsen er afgørende for, hvor tilpas du føler dig på cykelturen. Din højde er en faktor, der skal tages hensyn til, og længden af din overkrop og dine ben spiller også en stor rolle. Hvis du for eksempel har lange ben og kort overkrop, kan afstanden til pedalerne være perfekt, men afstanden til styret være for stor. Det bedste, du kan gøre, er at prøve dig frem.

Yosemite by Biltema  

Vores flotte udvalg af cykler fra Yosemite by Biltema er udviklet til aktiv brug i den nordiske natur. Oplev vores cykler, og tag på eventyr i grønne skove, på lange landeveje eller i den pulserende storby. 
Her finder du inspiration og den helt rigtige cykel til dig. 

Ofte stillede spørgsmål om damecykler

Hvilken damecykel er velegnet til pendling?

Det afhænger af, hvor langt du pendler. Til korte afstande (1-5 km) er en klassisk damecykel god. Til længere afstande (over 5 km) er en elcykel eller en mere sporty damecykel med en mere fremadbøjet stilling og flere gear velegnet.

Hvad er en damecykel?

En damecykel er kendetegnet ved lav indstigningshøjde, der gør det nemmere at stige af og på. Mænd kan også bruge damecykler.

Kan jeg selv udføre cykelservice?

Sagtens! En del cykelservice kan du nemt udføre selv med de rette værktøjer og den rette vejledning. Få hjælp af vores vejledninger og videoer her.