BMX cykler

BMX står for Bicycle Moto Cross. Det er en aktiv sportsgren, hvor der køres på en speciel BMX cykel. Sporten dyrkes i både byen og naturen, derfor kan du få mange modeller, der passer til forskellige terræner. Hos os finder du cykler i forskellige størrelser til aktive og fartglade børn.

BMX cykler til små og store børn

BMX er en fed sport, hvor du får masser af action og sjov, mens du samtidig får motion og frisk luft. Hvem kunne ikke godt bruge det? Børn er særligt vilde med sporten. Måske har dit barn allerede prøvet den aktive sportsgren eller overvejet at prøve det. Uanset hvilken fase han eller hun befinder sig i, kan vi kun anbefale dig at tjekke den aktive sport ud. Elsker dit barn fart og spænding er det den ideelle sportsgren, og fordelen er, at BMX kan dyrkes stort set over alt.   

Her på siden har vi samlet vores udvalg af gode cykler til børn, der er bygget til hårdere kørsel i forskellige terræner og til tricks. Her finder du helt sikkert en cykel, der passer til dit barn. Vil du gerne føle dig sikker, når sender dit barn afsted på cyklen, så har vi også sikkerhedsudstyr, der passer perfekt til fartglade børn.


Her kan man køre BMX cykel

Inden for sportens verden foregår BMX på en forhindringsbane med forskellige hop og sving. Her dyster otte ryttere mod hinanden, og det gælder om at komme først. Uanset om dit barn er konkurrencemenneske eller ej, så er det sjovt at køre på den fikse cykel. Det smarte ved BMX er, at sporten kan dyrkes stort set over alt. Både på gader, i naturen og skateparker kan du øve forskellige stilarter og tricks, så dit barn får masser af variationer og udfordringer. Sjovere bliver det ikke.

Er I så heldige at have en god skatepark eller BMX-bane i nærheden af jeres hjem, så er det de perfekte steder at køre. Her er har dit barn god plads til at køre stærkt, træne sin tid eller øve fede tricks. Hvis dit barn gerne vil træne med andre, findes der en lang række foreninger i hele landet. Her mødes børn i alle aldre for at dyrke sporten sammen, køre løb og meget mere.
Det hele starter hos os. Find en ny cykel til dit barn her på siden. 


Kør sikkert - husk udstyret

Som i alle andre sportsgrene findes der også masser af udstyr til BMX, og meget af udstyret er nødvendigt at have. Kroppen kan godt risikere at blive udsat for nogle knubs, når dit barn kører stærkt eller laver høje hop. En god cykelhjelm er uundværlig for at undgå alvorlige hovedskader, især når dit barn kører stærkt eller laver tricks. Her er det svært at undgå styrt, så det er bedre at være sikker. Også knæbeskyttere, albuebeskyttere og cykelhandsker er praktisk udstyr, der beskytter lemmerne lidt ekstra, når der bliver øvet nye, vilde tricks.

Vi kan kun anbefale, at dit barn altid kører sikkert, når han eller hun kører BMX. Derfor spiller udstyret også en vigtig rolle, selv hvis dit barn er en garvet rytter. Du skal hjælpe dit barn med at beskytte sig grundigt. Vi har selvfølgelig alt, I har brug for, så dit barn kan komme sikkert ud at køre.  

4 Søgeresultater