Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

BMX cykler

Guide til køb af BMX

BMX er en cykelmodel, som er skabt til at køre på motocrossbaner, og som er blevet uhyre populær blandt dem, der elsker at lave tricks med cyklen. Her kan du læse mere om BMX, så du får lidt mere viden at basere dit køb på.

Hvad er en BMX?

BMX er en cykelmodel, der er skabt til at lave tricks med. Modellen tåler hårde stød og har fået fjernet alt tilbehør, der ikke er strengt nødvendigt, såsom gear og fodbremse, der kan genere brugeren.

BMX'ens størrelse

For at vælge den rette størrelse BMX skal du tage udgangspunkt i brugerens højde, da højden har betydning for, hvor stort stellet skal være. Du er velkommen til at besøge dit nærmeste Biltema-varehus for at teste, hvilken model der passer dig bedst.

BMX – en god første cykel

Hvis du har et barn, der skal lære at cykle, kan en BMX være fremragende til formålet. Cyklen har hverken gear eller fodbremse, der er besværlige at bruge i indlæringsperioden, og barnet får mulighed for at fokusere på det væsentlige: at cykle.

Yosemite by Biltema  

Vores flotte udvalg af cykler fra Yosemite by Biltema er udviklet til aktiv brug i den nordiske natur. Oplev vores cykler, og tag på eventyr i grønne skove, på lange landeveje eller i den pulserende storby. 
Her finder du inspiration og den helt rigtige cykel til dig. 

Ofte stillede spørgsmål om BMX-cykler

Hvad betyder BMX?

BMX er en forkortelse for "bicycle motocross", da cyklen er konstrueret til at køre på motocrossbaner.

Hvad er en BMX-cykel?

En BMX-cykel har kun ét gear, hvilket gør den velegnet til at lave tricks med. Modellen passer til både børn og voksne.

Kan jeg selv udføre cykelservice?

Sagtens! En del cykelservice kan du nemt udføre selv med de rette værktøjer og den rette vejledning. Få hjælp af vores vejledninger og videoer her.