Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Løbecykler – god træning for de mindste

Guide til køb af løbecykler – balancetræning for de allermindste

Er det blevet tid til, at familiens mindste skal øve balancen til fremtidige cykeludflugter? Så er en balancecykel, også kaldet en løbecykel, et skridt i den rigtige retning. En balancecykel er en mindre cykel uden pedaler og støttehjul, som barnet kommer rundt på ved hjælp af fødderne. Men hvad skal du overveje, når du vælger balancecykel?

Løbecyklens størrelse er afgørende

Det vigtigste, når du køber en balancecykel, er cyklens størrelse. De fleste balancecykler har 10 eller 12 tommers hjul. Hjulstørrelsen kan være en indikator for cyklens generelle størrelse, men det er sadelhøjden, der afgør, om balancecyklen passer til barnet. Barnet skal sidde behageligt på sadlen med let bøjede knæ og med fødderne stabilt på jorden. Kan du ikke tage barnet med hen i butikken? Så kan du måle længden af den indvendige side af barnets ben.

Balancecyklens vægt i forhold til barnet

Du bør også tage højde for balancecyklens vægt i forhold til barnets vægt og styrke. En god tommelfingerregel er ikke at vælge en løbecykel, der vejer mere end 30 % af barnets vægt. Og glem ikke cykelhjelmen, når det er tid til at cykle!

Yosemite by Biltema  

Vores flotte udvalg af cykler fra Yosemite by Biltema er udviklet til aktiv brug i den nordiske natur. Oplev vores cykler, og tag på eventyr i grønne skove, på lange landeveje eller i den pulserende storby. 
Her finder du inspiration og den helt rigtige cykel til dig. 

Ofte stillede spørgsmål om løbecykler

Hvornår kan barnet begynde at bruge en balancecykel?

En balancecykel er velegnet til børn fra ca. 3-6 år.

Hvilken størrelse skal løbecyklen have?

Det afhænger af længden af den indvendige side af barnets ben.

Hvorfor skal man starte med en balancecykel?

Med en balancecykel lærer barnet at holde balancen, hvilket er god forberedelse, inden det skal cykle på en almindelig cykel.

Kan jeg selv udføre cykelservice?

Sagtens! En del cykelservice kan du nemt udføre selv med de rette værktøjer og den rette vejledning. Få hjælp af vores vejledninger og videoer her.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.