Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykeltilbehør - vi har tilbehøret til din cykel

Guide til køb af cykeltilbehør – Udstyr cyklen, så den er klar til eventyr!

Med det rette cykeludstyr/-tilbehør får din cykel nye anvendelsesmuligheder! Med cykellygter bliver det mere sikkert at cykle om aftenen, med cykelskærme bliver regnen mindre bekymrende, og med et par cykeltasker kan du tage på større udflugter! Biltema har over hundrede stykker tilbehør til din cykel. Her har vi udvalgt nogle af de mest populære.

Cykelhandsker

Cykelhandskernes tætsiddende design giver dig et godt greb om styret og beskytter dine hænder mod skader, hvis du falder. Biltema har blandt andet cykelhandsker til MTB-cykling, pendling, børn, racercykling og cykling om vinteren. Sidstnævnte er foret samt vind- og vandtætte for at holde hænderne varme og tørre, når kulden bider. Mange af vores handsker har trykaflastende gel og greb i silikone, hvilket giver et godt greb og mindsker risikoen for skade på hænderne!

Cykeltilbehør til børn

På en solrig søndag kan det være dejligt at tage sit barn med på cykeltur. Biltema har cykelbarnestole, hvis barnet skal med på din cykel, og støttehjul, hvis det skal lære at cykle selv. Når barnet er ude på vejene, er sikkerheden vigtig. Derfor har vi blandt andet refleksveste, ringeklokker og cykelflag. Med sådant udstyr kan du være sikker på, at barnet bliver set og hørt!

Tilbehør til mountainbike

Har du brug for cykeltilbehør til din MTB? Hos Biltema kan du finde alt fra MTB-handsker til robuste MTB-cykelhjelme eller holdere til vandflasker. Skal du cykle i terræn, når det er mørkt, og har brug for en stærk cykellygte? Så anbefaler vi en kraftig cykellygte på 2000 lumen. Vores cykellygte på 2000 lumen og et bredt lysfelt kan oplyse selv de mørkeste skovstier. Du kan også sætte et GoPro-kamera på lygten ved hjælp af en kompatibel holder, så du kan filme og dele dit natlige eventyr.

Cykelhjelme

Vi har cykelhjelme i forskellige former, til forskellige krav. Flere af vores modeller har også mips, som er et patenteret system, der kan beskytte dig mod alvorlige hjerneskader, hvis du falder af cyklen og slår hovedet. Vi har skaterhjelme og almindelige cykelhjelme, både i børne- eller voksenstørrelse. Vil du have en cool hjelm, der ses godt i mørket? Så prøv vores hjelm med indbyggede LED-lygter foran og bagpå. Det hvide lys i siderne og det røde lys bagpå gør, at du bliver set fra flere vinkler!

Cykelreflekser

Reflekser ses tydeligt, hvis lygterne fra en bil eller cykel lyser på dem, når det er mørkt udenfor. Forskellige reflekser på cyklen kan derfor være forskellen på at blive påkørt eller komme helskindet hjem. Hos Biltema kan du derfor købe reflekser til at sætte foran, bagpå og på siden af cyklen, så du bliver set, uanset hvilken retning bilen kommer fra.

Ofte stillede spørgsmål om cykeltilbehør

Hvilket cykeltilbehør er godt at have?

Det kommer an på, hvad du skal bruge cyklen til. Men en cykelhjelm samt cykellygter og reflekser øges sikkerheden, hvilket er godt, uanset hvad du skal bruge cyklen til.

Hvilket cykeltilbehør er der til børn?

Biltema har masser af tilbehør til børn. Vi har eksempelvis cykelstole til børn, der skal sidde bagpå, og støttehjul til dem, der skal begynde at cykle selv.

Hvorfor skal man have cykeltilbehør?

Tilbehør til cyklen giver nye anvendelsesmuligheder. Hvis du eksempelvis udstyrer din cykel med et par cykeltasker, kan du tage på længere udflugter.

Kan jeg selv udføre cykelservice?

Sagtens! En del cykelservice kan du nemt udføre selv med de rette værktøjer og den rette vejledning. Få hjælp af vores vejledninger og videoer her.