Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykeltilbehør - vi har tilbehøret til din cykel

Cyklen er et populært transportmiddel, fordi det giver god motion og frisk luft, så du er klar til at få mest muligt ud af dagen. Er du typen, der ofte tager cyklen på arbejde eller i fritiden - så bør du have det nødvendige tilbehør til din cykel. Cykeltilbehøret kan være lygter til mørke morgener og aftener, en kombinations- eller nøglelås til at fastlåse cyklen, holdere til at transportere cyklen på bilen eller en kurv, hvis du gerne vil have mere plads til opbevaring på cyklen.

Hos Biltema finder du altid produkter i høj kvalitet til gode priser. Her på siden finder du vores udvalg af cykeltilbehør, så du får mest muligt ud af din cykel. Vi har alt fra bagageremme, lygter, handsker, cykelhjelme, holdere og meget mere. Du finder information omkring vores tilbehør her på siden eller ved at klikke ind på vores produktsider, her vil du finde manualer og dokumenter med de relevante informationer omkring dit ønskede produkt. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, så er du altid velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale Biltema.

Cykeltilbehør til at øge sikkerheden

Hvert år bliver skadestuen kontaktet af op mod 3.000 cyklister, der har fået en hovedskade i forbindelse med færdselsuheld, lyder det fra vejdirektoratet i en undersøgelse om trafikuheld i 2017. Der sker stadig alt for mange alvorlige uheld for cyklister, så det er væsentlig, at du husker på sikkerheden, når du cykler.

Du kan blandt andet øge sikkerheden ved at bære en cykelhjelm. Rådet for Sikker Trafik har fastslået, at cykelhjelmen reducerer risikoen for en hovedskade med 50% ved koalition. Udover cykelhjelmen er der andet cykeltilbehør, som kan øge din egen sikkerhed i trafikken. Du kan eksempelvis sørge for, at du er synlig selv i mørke tider med en god cykellygte. Det er et lovkrav, at cyklister skal køre med cykellygter fra solnedgang til solopgang samt i usigtbart vejr som tåge. Derudover kan du forøge sikkerheden ved at bære en refleksvest, hvis du cykler et sted uden gadebelysning.

Optimering af plads på din cykel

Hvis du bruger cyklen som et transportmiddel til og fra arbejde, supermarked eller studiet, så er det rart at have ekstra plads. Det kan du få ved at have det rette cykeltilbehør. Her på siden finder du både cykeltasker og kurve, der giver dig mulighed for at have alle dine ting med, når du er på farten. På denne måde kan du nemt få dine madvarer med hjem fra supermarkedet eller tage din computer med på studiet eller arbejdet. 

Cykeltilbehør til vedligeholdelse af cyklen

Hvis du vil have glæde af din cykel i længst mulig tid, så er det vigtigt, at du er god til at vedligeholde den. Hos Biltema har vi cykelværktøj, så du kan justerer og reparerer din cykel. På denne måde kan du altid lappe cyklen sammen, hvis et hjul skulle punktere eksempelvis. Vi har også pumper, så du altid har god luft i dine dæk. Du kan se nærmere på vores værktøj, og hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores personale i din lokale Biltema.

Reservedele til din cykel

Er der dele på din cykel, der er blevet slidt og trænger til at blive udskiftet, så kan du finde reservedele her på siden. Vi har reservedele, som du hurtigt kan sætte på cyklen. Mangler du eksempelvis et nyt støtteben eller en skærm, så finder du det her på siden. Du kan finde målene på dine reservedele under vores produktside, så du er sikker på, at skærmen passer til dækket, og støttebenet har den rigtige højde.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, så er du mere end velkommen til at henvende dig til vores dygtige personale i din lokale biltema. Ved siden af Biltema logoet i øverste venstre hjørne kan du trykke ind på din nærmeste biltema. Her vil du kunne se åbningstider, og du vil ligeledes kunne se, om vi har din vare på lager. Vi ser frem til at hjælpe dig.

 

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.