Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykellås sikrer din cykel mod tyveri

Det kan være vanskeligt at vælge cykellåse, fordi varianterne er lige så mange som priserne.
Hvor, hvornår og til hvilken cykel låsen skal bruges, er nogle af de ting, du bør overveje, inden du beslutter dig. Du skal også beslutte, om du skal have en forsikringsgodkendt lås eller ej. Biltemas cykellåse er mærket med det organ, der har godkendt låsen. Det er op til dig som kunde at finde ud af, om netop den lås er godkendt af dit forsikringsselskab.

Stellås

En stellås er en pæn og smidig løsning, idet låsen er fastskruet på stellet og derfor altid er på plads. Stellåsen forhindrer nogen i at køre væk på din cykel, men cyklen kan stadig løftes væk. Derfor kan det være en god idé at købe en stellås med tilhørende låsewire, der kan fastgøres til en cykelholder eller stolpe, da dette forhindrer cyklen i at blive båret væk.  En stellås er en pæn og smidig løsning.

Bøjlelås

En bøjlelås er stor nok til at gå omkring cyklens stel og enhver anden fast genstand, såsom et cykelstativ. Bøjlelåsen har en kraftig konstruktion med en stålbøjle, der gør det meget vanskeligt for en tyv at åbne låsen uden det rigtige værktøj. Ulempen ved en bøjlelås er, at dens kraftige konstruktion resulterer i, at låsen bliver lidt tungere. Monteringsdetaljer til fastgørelse af låsen til cyklens stel medfølger, når du køber din bøjlelås hos Biltema.

Wirelås

Vores kabellåse fås i flere varianter. I vores sortiment finder du både tynde og kraftige kabellåse. Du kan vælge, om kabellåsen skal låses op med en nøgle eller kode, og om den skal have et beslag til cykelstellet eller ikke.

Selvfølgelig er det en fordel at bruge kode, da du ikke behøver at huske, hvor du lægger nøglen. En anden fordel ved en kabellås er, at den er lette kun optager lidt plads.

Med de kabellåse, som er længere, op til 1,8 meter, kan du låse din cykel fast til en fast genstand, selv om den står et lille stykke væk fra cyklen. Du kan også trække kabellåsen gennem stellet og et af hjulene for at låse cyklen. En kabellås er et godt supplement til en kraftigere lås, idet en kabellås ofte har et noget lavere sikkerhedsniveau.

Kædelås med kode

En kædelås med kode er meget nem at tage med, og nogle modeller kan du endda have i lommen. Kædelåsen er fleksibel og giver dig mange alternativer til, hvordan du kan låse din cykel, og hvad du kan låse den fast i. Kædelåsen er forsynet med stofbetræk, der forhindrer ridser på din cykel.

Foldelås

En foldelås har sikkerhedsstandarder, som ligner dem hos en bøjlelås, men med den fordel, at den optager mindre plads, fordi den kan foldes. Til låsen medfølger et beslag til montering på cykelstellet. Låsens stålkonstruktion har et plastovertræk, der modvirker ridser på cyklen. En foldelås vælges tit af dem, der kræver lidt ekstra sikkerhed mod tyveri.