Køb & Hent Drive In  - Køb på nettet og hent i varehuset efter 30 minutter Biltema Appen  - 19.000 produkter i din lomme! Mit Biltema  - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og meget mere!

Cykellås sikrer din cykel mod tyveri

Det er ikke unormalt, at cykler bliver stjålet. Faktisk er det så sikkert som amen i kirken, at din cykel før eller siden vil blive “lånt”, hvis den ikke er låst. Derfor skal du selvfølgelig sikre dig, at der er en god lås på din cykel.

Her hos Biltema har vi en række forskellige cykellåse, så du kan få den type, du lige står og mangler. Se dig om i vores sortiment.

Glemmer du altid nøglen?

Er du sådan en type, der en dag kunne risikere at blive væk for dig selv? Så er det måske en fordel at vælge en cykellås uden nøgle. I stedet skal du huske en kode. Sørg for, at koden ikke er alt for let at gennemskue, men heller ikke så svær, at du hurtigt glemmer den.

Koderne består ofte af fire cifre, så der er gode muligheder for at finde en kode, du altid vil huske. Og så slipper du for besværet med alverdens nøgler.

Bøjlelås, kædelås, wirelås

Kært barn har mange navne. En bøjlelås er formet som et “U”, og den giver dig mulighed for at låse dit stel sammen med hjulet. Den giver dig også mulighed for at låse dit stel sammen med en pæl eller andet, du parkerer i nærheden af. En kædelås giver dig de samme muligheder. Den er blot mere formbar, da den, som navnet indikerer, er en lang kæde indhyllet i stof.

En wirelås har samme funktion som en kædelås: Den er blot tyndere.

Sørg for, at det aldrig kun er cyklens hjul, du låser fast til en stolpe, stakit eller andet. En cykeltyv kan nemlig godt finde på at afmontere hjulet og løbe afsted med cykelstellet.

Gå med livrem og seler

Er din cykel meget værdifuld, kan du altid vælge at benytte dig af flere låse på samme tid. Så besværliggør du i hvert fald tyveri markant. Det er selvfølgelig mere omstændigt for dig at skulle låse mere end en gang, men i det store perspektiv kan det sagtens være en god idé for dig.

Dear customer. You are using an old and outdated browser. Please upgrade in order to get best possible experience.